Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Help met jouw GPU en CPU mee in de strijd tegen het coronavirus.

Doe mee en wacht niet langer met het downloaden en installeren van het programma!

Ook JIJ kunt helpen het coronavirus tegen te gaan! Samen moeten we ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld zo snel mogelijk weer kan herstellen. Hieronder lees je hoe jij kunt helpen. Alvast enorm BEDANKT!


Het coronavirus

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Samen staan voor een opgave van enorme omvang. In de wereld van vandaag zijn nieuws en informatie sneller dan het licht en is een mening ook snel gegeven. Maar het antwoord op alle vragen die leven, begint bij de kennis en ervaring van deskundigen. Laat ons daaraan vasthouden. Aan deskundigen als Jaap van Dissel en zijn collega’s binnen en buiten het RIVM, virologen, intensivecare-artsen en andere specialisten. En het is belangrijk dat we op dat kompas van wetenschappelijke kennis en betrouwbare feiten blijven varen. Blijf jouw gezond verstand gebruiken en luister naar de deskundigen. Deze deskundigen kunnen jouw hulp gebruiken.


Folding at Home

"Folding at Home" is een project van Stanford University dat de rekenkracht van onze GPU's en CPU's gebruikt om onderzoek naar verschillende ziekten te ondersteunen, waaronder vele vormen van kanker, Alzheimer, Huntington en Parkinson. Op dit moment gaat de aandacht uiteraard uit naar het Covid-19/Coronavirus.

Iedereen, ongeacht de HARDWARE die ze bezitten, kan het onderzoek helpen en misschien een groot verschil maken in het leven van andere mensen. Elk klein beetje kan helpen! Door een klein programma op jouw pc te installeren, kun je een kleine hoeveelheid data downloaden en analyseren. Vervolgens worden de resultaten teruggestuurd naar de Stanford-onderzoekers. Het zorgt er in feite voor dat wetenschappers sneller toegang krijgen tot informatie.


Meld je aan

Meld je aan als lid van PC Master Race folding@home team en help mee met het onderzoek naar o.a. het coronavirus! Dit is een oproep vanuit Nvidia, maar uiteraard kun je ook je AMD GPU, AMD CPU, Intel CPU of een ARM-processor inzetten.


Nogmaals bedankt voor je bijdrage en steun