Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Nitro 5

Bestel hier
header img

Ontdek gamen op een compleet nieuw niveau met de krachtige Nitro 5. Het robuuste, ingetogen design bevat een bliksemsnel FHD IPS-scherm en een reeks indrukwekkende technologieën die elk aspect van de gameplay verbeteren.

Intel Core i7 10th gen
Nvidia RTX logo
Logo AMD Ryzen 4000
Logo 3ms
Logo Dts
Logo Killer Doubleshot Pro

Overtreffende specificaties


Domineer de gamewereld met de gecombineerde kracht van een 10e generatie Intel® Core™ i7 processor1 of AMD Ryzen Series 4000 Mobile processor en NVIDIA® GeForce RTX™ grafische kaart. Configureer je laptop voor maximale snelheid en opslagruimte met twee slots voor M.2 PCIe SSD's1 en tot 32 GB aan DDR4 RAM.

Microsoft®

Windows 10 Home

Besturingssysteem

Core™ i7

10e generatie Intel®

Processor1

NVIDIA®

GeForce RTX™

Grafische kaart1

RAM/opslag

32 GB/1 TB Raid 0

DDR4-29331/NVMe SSD

nvidia intel amd laptop lifestyle

NVIDIA RTX™ technologie

GeForce RTX™ gaminglaptops zijn gebaseerd op de NVIDIA Turing™ GPU architectuur en het baanbrekende NVIDIA RTX™ platform. Je games zijn dus sneller en realistischer dan ooit en worden bovendien ondersteund door AI.

RTX read dead
nitro 5

RTX™. Dit is serieus.

Het compleet nieuwe RTX™ platform levert tot zes keer betere prestaties dan grafische kaarten van eerdere generaties.

nitro 5

NVIDIA Turing™

De revolutionaire NVIDIA Turing™ architectuur combineert realtime ray tracing, kunstmatige intelligentie en de mogelijkheid om zelf schaduwalgoritmen te programmeren.

nitro 5

Ray tracing

Ray tracing simuleert natuurgetrouw hoe licht zich gedraagt om jouw creaties in realtime in bioscoopkwaliteit te renderen.

Visuele intensiteit

Games krijgen meer detail met het scherpe beeld van een 17,3- of 15,6-inch FHD IPS-scherm. Geniet van een vloeiende en scherpe gameplay met een 144 Hz1 vernieuwingsfrequentie en een responstijd van 3 ms2. We hebben de screen-to-body ratio verhoogd tot 80% met smalle randen van 7,02 mm1 en voor levensechte kleuren gezorgd met het 72% NTSC scherm van 300 nit1.

15,6/17,3

Schermgrootte

FHD IPS

1920 x 1080

7,02 mm

Dunne rand

144 Hz/3 ms

Vernieuwingsfrequentie/responstijd

nitro 5 hz nitro 5

Blijf koel in het heetst van de strijd

Als je een extra boost nodig hebt bij intensief gebruik, zorgen de dubbele ventilatoren, Acer CoolBoost™ technologie en het ontwerp met vier uitlaatpoorten voor de benodigde koeling. CoolBoost™ verhoogt de ventilatorsnelheid met 10% en CPU/GPU-koeling met 9% ten opzichte van de automatische modus. Controleer en beheer de temperatuur, ventilatiesnelheid en meer in realtime met NitroSense.

Nitro 5 bg
koeling

Koeling met dubbele ventilator

uitlaat

Vier uitlaten

coolboost

CoolBoost™

De ultieme toets

Geef je laptop meer pit met het RGB-toetsenbord1 met vier zones en bepaal zelf wat de laptop van binnen doet met de speciale NitroSense-toets. De WASD- en pijltoetsen zijn gemarkeerd, zodat ze eenvoudig te zien zijn. Bovendien reageren de toetsen onmiddellijk doordat ze maar 1,6 mm hoeven te worden ingedrukt.

nitro 5 top

Doorbreek de geluidsbarrière

Dankzij twee 2W-luidsprekers met betere audio geef je de concurrentie het nakijken en worden games nog intenser. Met DTS:X® Ultra zijn geluiden helder en in ruimtelijk 3D, zodat je precies kunt horen waar je tegenstanders vandaan komen.

nitro 5 sound lifestyle

Krachtige connectiviteit

Killer™ Ethernet E26001 en Intel® Wi-Fi 6 geven je online een voorsprong dankzij maximale controle over je netwerk en geoptimaliseerde gameplay.

Killer™ E2600

De Killer E2600 detecteert, classificeert en prioriteert automatisch netwerkverkeer en zorgt ervoor dat de belangrijkste gegevens snel worden doorgevoerd met 1 Gbps.

Intel® WiFi 6

Dankzij de gloednieuwe WiFi 6-technologie met 160MHz-kanalen levert de Killer E2600 een theoretische doorvoer van 2,4 Gbps en baanbrekende prestaties.

Killer Control Center 2.0

Dankzij deze fantastische nieuwe interface kunnen gamers en pc-gebruikers hun netwerkprestaties op hun pc eenvoudig analyseren, optimaliseren en beheren.

killer eternet

Poorten in overvloed

Sluit al je randapparatuur aan dankzij het scala aan poorten, waaronder HDMI 2.0 en de nieuwste USB 3.2-standaard met Gen1- en 2-ondersteuning.

HDMI 2.0

High-speed

USB 3.2 Gen 1

SuperSpeed USB 5 Gbps

USB 3.2 Gen 2 Type-A

10 Gbps + opladen terwijl uitgeschakeld

USB 3.2 Gen 2 Type-C®

SuperSpeed USB 10 Gbps

poorten

Bestel hier

Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 AN515-43-R6G5

BESTEL HIER
Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 AN515-44-R339

BESTEL HIER
Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 AN515-44-R570

BESTEL HIER