• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

De Shopping Awards 2024!

Wist jij dat we zijn genomineerd voor de Shopping Awards 2024?

Wist je dat wij genomineerd zijn voor de Shopping Awards 2024? Dankzij jullie heeft Azerty.nl een nominatie verdiend voor 'Beste webshop elektronica & telecom'. Hier zijn wij super trots op! Om deze titel in de wacht te kunnen slepen hebben wij jouw stem nodig dus wij zouden het geweldig vinden als wij op jouw stem kunnen rekenen. Stemmen voor de Shopping Awards doe je makkelijk en snel door op de onderstaande knop te klikken: 

 

Waarom is deze award zo belangrijk?

Om 'Only the best' te zijn én te blijven, vinden wij bij Azerty persoonlijke benadering naar onze klanten dé sleutel tot succes en klantvriendelijkheid. Met onze 9+ mentaliteit ligt onze focus altijd op het overtreffen van verwachtingen voor onze klanten. Afgelopen jaar konden wij ook al een award voor beste webwinkel in ontvangst nemen met de Tweakers Awards , dankzij jullie! Groei en vernieuwingen zorgen ervoor dat we het beste uit onszelf halen: voor jullie, voor nu én in de toekomst. 

Wat zijn de Shopping Awards?

Wat zijn de Shopping Awards? Bij de Shopping Awards 2024 worden prijzen uitgereikt aan de beste webwinkels die het hoogst scoren in hun categorie (in ons geval elektronica & telecom). Op donderdag 28 maart 2024 wordt bekend wie er met deze bijzondere awards naar huis gaan. De Shopping Awards Nederland worden uitgevoerd door Stichting Shopping Awards, BBP Media en mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel. Stemmen op Azerty.nl kan vanaf 1 februari t/m 29 februari 2024.

de Shopping Awards 2024! Stem nu op Azerty.nlde Shopping Awards 2024! Stem nu op Azerty.nl
Bezig met laden...