Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.


Actieperiode: 9 januari 2019 t/m 6 april 2019, of zolang de voorraad strekt
Claimperiode (bij Azerty): 9 januari 2019 t/m 6 april 2019
Claimperiode (bij AMD): 9 januari 2019 t/m 1 juni 2019
Geldig op deze geselecteerde AMD-processoren: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X,
Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G, Ryzen 5 2600X MAX, Ryzen 7 2700 MAX.

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.
Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
Stap 3: Stuur binnen de claimperiode (bij Azerty) de factuur per email naar
vouchers@azerty.nl met als onderwerp "AMD Ryzen The Division 2 Bundle".
Stap 4: Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
Stap 5: Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij AMD) via www.amdrewards.com
Stap 6: Activeer en installeer The Division 2. Je kan The Division 2 pas spelen vanaf de releasedatum: 15-03-2019.

Let op! Per order kan eenmaal deelgenomen worden aan een AMD-actie, bij aankoop van een deelnemende processor en videokaart in dezelfde order kan alleen een code aangevraagd worden voor de AMD Raise The Game Fully Loaded-actie.

Actievoorwaarden van AMD zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 9 januari 2019 en 6 april 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via AMD, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. AMD en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.