Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Your home.
Open for business.

#workfromhome

Essentiële producten, apps en accessoires waarmee je productief en mindful bent.

Maak het af.

Touch, tekenen en klikken. Ontdek nieuwe manieren om productief te zijn.

iPad Pro

Eén en al scherm. Volledig klaar voor het bedrijfsleven.

Apple Pencil

Schrijf, teken of schets.

Apple Pencil

Schrijf, teken of schets.

Met Apple Pencil wordt meteen duidelijk hoe tekenen of schrijven hoort aan te voelen: je werkt er als vanzelf uiterst nauw­keurig mee. Hij is kantel‑ en drukgevoelig en werkt tot op de pixel nauw­keurig.

Trackpad Support

iPadOS, nu met trackpad-ondersteuning.

Trackpad Support

iPadOS, nu met trackpad-ondersteuning.

Trackpad-­ondersteuning voegt een extra dimensie toe aan je iPad. De opnieuw uitgekiende cursor­ervaring is speciaal ontworpen voor z’n touch-omgeving. De cursor verandert in de tool die je nodig hebt.

Split view

Eenvoudige multitasking via intuïtieve bewegingen.

Split view

Eenvoudige multitasking via intuïtieve bewegingen.

Met iPadOS kunt u Multitasking gebruiken om met twee apps tegelijk te werken, e-mails te beantwoorden terwijl u een video bekijkt, tussen apps te schakelen met gebaren en meer.

Mac en iPad

Krachtig, veilig en intuïtief, Mac en iPad zijn ontworpen voor alle manieren waarop u wilt werken.

Sidecar

Breid je werkruimte uit

Met Mac, iPad and Apple Pencil.

Handoff

Verdergaan waar je gebleven was.

Handoff

Verdergaan waar je gebleven was.

Je kunt een taak op het ene apparaat starten en voortzetten op een ander apparaat. Je kunt Handoff gebruiken met diverse Apple apps, zoals Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, Kaarten, Berichten, Herinneringen, Agenda en Contacten, en zelfs met enkele apps van andere ontwikkelaars. Om Handoff te kunnen gebruiken, moet je op alle apparaten met dezelfde Apple ID zijn ingelogd. Bluetooth moet op je apparaten zijn ingeschakeld.

Bekijk alle iPads >

AirDrop

Deel draadloos bestanden.

AirDrop

Deel draadloos bestanden.

Met AirDrop verstuurt u draadloos documenten, foto's, video's, websites, kaartlocaties en meer naar een Mac, iPhone, iPad of iPod touch in de buurt.

Bekijk alle iPads >

Mindfulness

Ontspan je. Train je lichaam.

Apple watch series 5

Zo'n horloge heb je nog nooit gezien.

Activiteit

Sta op. Beweeg. Ga ervoor.

Activiteit

Sta op. Beweeg. Ga ervoor.

Aan de ringen in de Activiteit-app zie je in één oogopslag hoeveel je op een dag beweegt, traint en staat. Voor inzicht in je vorderingen over een langere periode ga je naar Trends in de Activiteit-app op je iPhone. En voor extra motivatie zijn er wedstrijden, het delen van activiteiten met vrienden, persoonlijke coaching, maandelijkse uitdagingen en medailles voor geleverde prestaties.¹

Bekijk alle Apple Watches >

Work‑out

De ultieme work-outpartner

Work‑out

De ultieme work-outpartner

In de Work-out-app zie je in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens van je favoriete work- outs. Leg je trainingen vast met gps en de hoogtemeter, en gebruik het ingebouwde kompas om te navigeren. Ontvang tijdens je run meldingen over je pasritme en tempo. En luister naar je favoriete muziek, podcasts en audioboeken om gemotiveerd te blijven.²

Bekijk alle Apple Watches >

Apple Music

Ga helemaal op in 60 miljoen songs.

Apple Music

Ga helemaal op in 60 miljoen songs.

Apple Music is ideaal om muziek te streamen. Vind snel je favoriete artiesten, ontdek nieuwe muziek, luister naar samengestelde playlists en ontdek exclusieve content en interviews met artiesten. En met Songtekst-weergave kun je met alle nummers meelezen en meezingen. Geniet thuis en in de auto. En op al jedevices.²

Bekijk alle iPhones >

AirPods Pro

Geluid waar je stil van wordt.

AirPods Pro

Geluid waar je stil van wordt.

Actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in opgaat. In de Transparantie-modus hoor je weer wat er rondom jou gebeurt. Zweet- en waterbestendig.³ En verschillende pasvormen voor optimaal draagcomfort.

Bekijk alle Airpods >
  • Aanbod kan variëren. Vraag een verkoopmedewerker welke modellen verkrijgbaar zijn. Sommige bandjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar. AppleWatch Series5 vereist iPhone6s of nieuwer met iOS13 ofhoger.
  • Voor AppleMusic is een abonnement vereist.
  • AirPods Pro zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen buiten water, en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen. De oplaadcase is niet zweet- of waterbestendig.