Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

ACTIE IS AFGELOPEN

bouw je eigen droom pc!
nu met extra korting


TOT € 50 KORTING OP JE ASSEMBLAGE


Laat je systeem door ons bouwen en krijg nu tijdelijk tot € 50,- korting op de assemblage! De korting krijgen is simpel: voeg een van de deelnemende assemblageproducten toe aan je winkelwagen, voeg de componenten van jouw samengestelde systeem toe en de korting wordt automatisch verrekend.

€20

MEER DAN 1000 EURO

€ 20 KORTING

€30

MEER DAN 1500 EURO

€ 30 KORTING

€40

MEER DAN 2000 EURO

€ 40 KORTING

€50

MEER DAN 2500 EURO

€ 50 KORTING

deelnemende assemblage producten


Hoeveel korting je krijgt hangt af van de totale waarde van jouw systeem. Laat je een systeem assembleren met een totale waarde van € 1.000,-, dan krijg je € 20,- korting. Heeft je systeem een totale waarde van € 1.500,-, dan krijg je er € 10,- extra korting bij. De korting stapelt zo door tot een maximale korting van € 50,-!

Deelnemende producten productnummer
Pc-assemblage 1 jaar 7517
Pc-assemblage 2 jaar 7506
Pc-assemblage 3 jaar 7507
Pc-assemblage + Windows-installatie - assemblage + installatie 1 jaar 9448
Pc-assemblage + Windows-installatie - assemblage + installatie 2 jaar 7508
Pc-assemblage + Windows-installatie - assemblage + installatie 3 jaar 7509
Pc-assemblage Zakelijk 2 jaar 4051334
Pc-assemblage Zakelijk + besturingssysteem installatie - assemblage + installatie 2 jaar 4051335

STEL JE EIGEN PC SAMEN


Stel je eigen pc helemaal zelf samen. Klik snel op 'begin hier' en laten we beginnen met het samenstellen van jouw droom computer. Kom je er toch niet helemaal zelf uit? Dan helpen we je natuurlijk graag. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice.

waarom kies je voor onze assemblage?


jouw computer op maat

Met de Azerty assemblageservice kies je zelf welke componenten je in je systeem wil hebben. Kom je er niet helemaal uit, of wil je laten checken? Onze experts helpen je daar graag bij. Neem contact op met klantenservice@azerty.nl, of als je een zakelijke klant bent, met je accountmanager.

GRONDIG EN ZORGVULDIG

Met een door Azerty geassembleerde PC kan je direct aan de slag. Als we er tijdens de assemblage achter komen dat een component defect is geleverd, vervangen we het direct. Om de werking van alle onderdelen en het systeem te valideren, gebruiken we geavanceerde testhardware.

ons toch liever het werk laten doen?

bekijk onze azerty game pc's


Met een Azerty gaming pc haal je een game-pc in huis die álles aankan. Of je nu op zoek bent naar een computer voor het kleinste budget of er juist alles voor overhebt om de beste prestaties te krijgen, wij hebben het game-systeem voor jou.