Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

ASUS Reliability Programma

Koop een nieuwe ASUS-notebook en voltooi de registratie voor het betrouwbaarheidsprogramma om in het geval van een technisch mankement gegarandeerd een volledige restitutie van de betaalde productprijs te krijgen.

Helaas is registregen niet meer mogelijk

Algemene voorwaarden zijn van toepassing

laptop

Volg deze stappenstep1

Aankoop

Koop binnen de actieperiode een in aanmerking komend ASUS-product.

De lijst met in aanmerking komende producten en de datums van de actieperiodes zijn beschikbaar op de pagina Actieproducten

step1

Registratie

Registreer uw product binnen 15 dagen na de aankoopdatum.

step1

Claim

Als er in uw ASUS-product een technisch mankement optreedt en het product binnen 8 en 365 dagen na de aankoopdatum is gerepareerd, kunt u een volledige restitutie van de aankoopprijs aanvragen.

step1

Restitutie

KAls er een technisch mankement optreedt, ga dan naar de technische ondersteuningswebsite van ASUS (www.asus.com/nl/rma) om het mankement te melden en een reparatie in te plannen. Doe vervolgens een aanvraag op deze website binnen 30 dagen na de reparatiedatum van uw product.Bekijk de Asus actiepagina

Actievoorwaarden van Asus zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 1 augustus 2019 t/m 31 december 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Asus, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Asus en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.