Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

header call of duty

Koop een van de geselecteerde ASUS producten en krijg de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 (PC) Gratis!

Deelnemende producten


WLAN

Koop een van deze WLAN-producten en krijg Call of Duty: Black Ops 4 Standard Edition.


Monitoren

Koop een van deze monitoren en krijg Call of Duty: Black Ops 4 Standard Edition.


Moederborden

Bekijk welke moederbord in aanmerking komt voor een deluxe editie en welke in aanmerking komt voor een standaard editie.
Grafische kaarten

Koop een van deze grafische kaarten en krijg Call of Duty: Black Ops 4 Standard Edition.


Official Call Of Duty PC Trailer

Actieperiode: 10 september 2018 t/m 28 februari 2019, of zolang de voorraad strekt
Actieperiode Deluxe Edition: 12 oktober 2018 t/m 28 februari 2019, of zolang de voorraad strekt.
Claimperiode (bij Azerty): 10 september 2018 t/m 4 maart 2019
Claimperiode (bij Asus): 10 september 2018 t/m 10 maart 2019
Geldig op de hierboven genoemde Asus-producten.

Hoe te claimen
  1. Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product
  2. Ontvang het product en de factuur.
  3. Stuur binnen de claimperiode (bij Azerty) de factuur per email naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Asus Black Ops 4 actie".
  4. Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
  5. Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij Asus) via promotion.asus.com
  6. Activeer en installeer Call of Duty Black Ops 4. Veel gameplezier!


* Bij het claimen van een code voor een combinatie Asus-moederbord en Intel-processor dienen bij aankopen met een factuurdatum vóór 12-10-2018 beide artikelen op één factuur te staan, bij aankopen met een factuurdatum vanaf 12-10-2018 dient het moederbord te zijn gekocht bij Azerty en wordt bij de eindcontrole door Asus bepaald of de bundel in aanmerking komt.

Actievoorwaarden van Asus zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 10 september 2018 en 31 december 2018, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Asus, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Asus en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.