Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

RADEON

RX SERIES
FREESYNC

FLY WITH ROG STRIX

Deelnemende producten

Koop tussen 25 maart 2019 en 21 april 2019 een van de volgende bundels en ontvang tot € 100,- cashback.

GEFORCE X G-SYNC

THE ULTIMATE GAMING COMBO

Smooth as butter. Tear-free

Deelnemende producten

Koop tussen 25 maart 2019 en 21 april 2019 een van de volgende bundels en ontvang tot € 200,- cashback.

CLAIM HIER

Actieperiode: 25 maart 2019 tot 21 april 2019

Claimperiode: 25 maart 2019 tot 1 juni 2019

Stap 1: Koop binnen de actieperiode van 25 maart 2019 tot 21 april 2019 een van de bovenstaande combinaties van monitor en videokaart.
Let op: Beide producten moeten op dezelfde factuur staan om in aanmerking te komen voor deze actie.

Stap 2: Ontvang de producten en de factuur.

Stap 3: Vul binnen de claimperiode van 25 maart 2019 tot 1 juni 2019 het formulier in via de knop hierboven.

Stap 4: Ontvang je cashback tussen 30 en 90 dagen nadat de claimperiode is afgelopen.

Om je factuur te uploaden heb je een Google-account nodig. Heb of wil je dat niet? Stuur dan je factuur en IBAN per e-mail naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Asus monitor videokaart cashback". Het duurt dan wel langer voor je je cashback krijgt dan als je het formulier gebruikt.

Actievoorwaarden: Actievoorwaarden van Asus en Azerty zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 25 maart 2019 en 21 april 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Azerty. Asus en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.