Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

AverMedia C985 Live Gamer HD - Video capture adapter

PCI Express x1

 • AverMedia C985 Live Gamer HD - Video capture adapter
 • AverMedia C985 Live Gamer HD - Video capture adapter
Artikelnummer: 813629
€ 3,31 (€ 2,74 excl. 21% BTW)
Niet leverbaar
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Ervaringen
 • Video

Product omschrijving

Productinformatie van de fabrikant

Avermedia C985 Live Gamer HD Lite is een PCIe-kaart die jouw gamebeelden helpt opnemen en streamen met een resolutie tot 1080p. Dit zeer compatibele PCIe-captureapparaat, specifiek ontworpen voor gamers die gameplay opnemen/streamen via pc’s, wordt geleverd met een ingebouwde H.264-hardware-encoder, welke het CPU-gebruik drastisch omlaag brengt en je kleinere bestandsgrootten geeft voor nabewerking. Live Gamer HD Lite ondersteunt ook een groot aantal resoluties en past in de meeste pc-platformen. Het apparaat beschikt over HDMI-ingangen voor aansluiting op verschillende gameconsoles; de HDMI-doorvoer zorgt voor een vloeiende HD-game-ervaring, zelfs tijdens het opnemen, wat onder andere omstandigheden gewoonlijk een behoorlijk CPU-gebruik oplevert. Daarnaast kan het apparaat rechtstreeks worden aangesloten op streamingplatformen en kun je ook live commentaar toevoegen tijdens het streamen. Vanaf nu is het delen of bewaren van je legendarische wedstrijden niet langer een droom.

Gevechtsscenes verlopen zeer snel, dus je hebt krachtige apparatuur nodig om het moment vast te leggen. Live Gamer HD Lite gebruikt de nieuwste RECentral, waarmee je opnamen kunt maken met een bitrate tot 60.000 Kbps, wat mijlenver voor is op de concurrentie! Daarnaast geeft de HDMI-doorvoer je een vertragingsloze video-opnamemogelijkheid tijdens real-time gamen.

De Live Gamer HD Lite is het beste apparaat voor het volgen van alle in-game activiteit. Het kan je lokale pc-gameplay vastleggen zonder grote CPU-belasting. Met de Live Gamer HD Lite is je gamemachine nu volledig in staat om gelijktijdige opnamen te maken.

Mis je altijd stukjes van milliseconden om je vijand te pakken, vanwege een instabiele framerate? Terugkeren op het slagveld met Live Gamer HD Lite is een wijze keuze. De gameprestaties van je pc worden niet meer beïnvloed en gameplays kunnen eenvoudig worden bewaard, zonder dat er frames wegvallen. Je kunt je nu rechten op het creëren van superieure content zonder vervelende haperingen.

Onderschat je invloed niet. Live Gamer HD Lite produceert scherpe beelden die klaar zijn om te worden gedeeld via je sociale netwerken, zodat anderen je vaardigheden kunnen bewonderen. Daarnaast beschikt AVerMedia’s exclusieve RECentral-software over intuïtieve instellingen voor live streamen en snelle aansluiting op populaire streamingplatformen. Het apparaat kan je TwitchTV- en Ustream-account gebruiken om live gameplay uit te zenden; meer zelfs, het heeft aangepaste RTMP-instellingen!

Soms kan gameplay zichzelf niet verklaren. Je wilt het ophelderen en je publiek erbij betrekken. Met RECentral kun je je gesproken commentaar opnemen samen met je gamebeelden om je video indrukwekkender te maken. Met de push-to-talk-functie kun je je commentaar opnemen wanneer je maar wilt, onafhankelijk van de gameplayopname. Het spraakbestand kan afzonderlijk worden opgeslagen voor nabewerking of samen met de live gameplay worden gestreamd via het internet.

Voor diegenen die geavanceerde streamingfunctionaliteit zoeken, Live Gamer HD Lite is volledig compatibel met XSplit Broadcaster. Met XSplit Broadcaster kun je verschillende soorten media aan de stream toevoegen, waaronder webcam, afbeeldingen en andere video-ingangen. Je kunt ook scenes aanpassen voor verschillende streamingdoeleinden.


Specificaties

Algemeen
Sku's 61C9850000AR
Ean's 4710710676834
Type apparaat
 • Video capture adapter
Interfacetype
 • 2 x HDMI
Gaming
 • Ja
Uitbreiding / Aansluiting
Interfaces
 • 1 x koptelefoon (uitgang) - mini jack
Verbindingen
 • 2 x HDMI
 • koptelefoon
 • microfoon

Ervaringen

gebaseerd op 0 review(s)
Beoordeling
0
Vormgeving0
Gebruikersgemak0
Tevredenheid0
Plaats je eigen ervaring
U kunt alleen een ervaring toevoegen als u bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Video