Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

€ 629,-

Met het Azerty Bronze game-systeem haal je een instap-pc in huis die je in de toekomst eenvoudig kunt upgraden. Door de krachtige ingebouwde graphics van de AMD Ryzen 2400G kun je snel aan de slag met games als Fortnite, Minecraft en League of Legends, meer veeleisende games kun je op lagere instellingen spelen. Daarnaast houd je genoeg ruimte over om het systeem in de toekomst uit te breiden hoe je maar wilt.

  • AMD Ryzen 5 2400G-processor
  • AMD Radeon RX Vega 11 geïntegreerde graphics
  • AMD B450-moederbord
  • 8 GB DDR4 werkgeheugen
  • 240 GB SSD
  • Microsoft Windows 10

Meer info In winkelwagen

Meteen klaar om te gamen

De processor in deze game-pc doet mee aan een actie vanuit AMD. Bij de Ryzen 2400G-processor krijg je tot 6 april 2019 een gamecode voor Tom Clancy's The Division 2. Daarnaast krijg je ook nog eens 60 dagen onbeperkt gamen met Utomik!

Kijk voor meer informatie over deze acties en hoe je de codes aan kunt vragen op onze actiepagina.

Klaar voor de toekomst

Met de AMD Ryzen 5 2400G-processor ben je klaar voor de meest veeleisende games en alles wat je deze processor verder voor wilt leggen. Bij het samenstellen van dit systeem is rekening gehouden met ruimte voor toekomstige upgrades, zodat je bijvoorbeeld makkelijk een videokaart toe kunt voegen als je de grafische prestaties van je systeem een boost wilt geven.

Twee jaar garantie

Naast de normale fabrieksgarantie op alle afzonderlijke onderdelen, krijg je bij dit systeem 2 jaar garantie op de werkuren die Azerty moet maken als er toch iets defect gaat aan je systeem. Dit betekent dat je het hele systeem bij ons in kunt leveren en niet zelf met de schroevendraaier aan de slag hoeft als er een onderdeel defect is.