Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

€ 1.199,-

Met het Azerty Gold mainstream game-systeem haal je een pc in huis die op alles is voorbereid. Deze game-pc laat je niet alleen prima Fortnite spelen op hoge instellingen, ook games als Battlefield V, Tom Clancy's The Division 2 en Anthem zien er prachtig uit dankzij de Nvidia GeForce RTX 2060.

  • Intel Core i5-8400-processor
  • Nvidia GeForce RTX 2060-videokaart
  • Intel B360-moederbord
  • 16 GB DDR4 werkgeheugen
  • 480 GB SSD
  • Microsoft Windows 10

Meer info In winkelwagen

Meteen klaar om te gamen

De videokaart in deze game-pc doet mee aan een actie vanuit de fabrikant. Bij de Nvidia GeForce RTX 2060 krijg je tot 5 maart 2019 één game, namelijk Anthem óf Battlefield V. Je mag zelf kiezen voor welke game je gaat. Daarnaast krijg je ook nog eens 60 dagen onbeperkt gamen met Utomik!

Kijk voor meer informatie over deze acties en hoe je de codes aan kunt vragen op onze actiepagina.

Klaar voor de toekomst

Met razendsnelle hardware ben je klaar voor de meest veeleisende games, of je nu voor jezelf speelt of streamt naar een groter publiek. De Intel Core i5-8400-processor zorgt ervoor dat je volledig future-proof bent.

Twee jaar garantie

Naast de normale fabrieksgarantie op alle afzonderlijke onderdelen, krijg je bij dit systeem 2 jaar garantie op de werkuren die Azerty moet maken als er toch iets defect gaat aan je systeem. Dit betekent dat je het hele systeem bij ons in kunt leveren en niet zelf met de schroevendraaier aan de slag hoeft als er een onderdeel defect is.