Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

€ 899,-

Met het Azerty Silver game-systeem haal je een basis-pc in huis om vloeiend te kunnen gamen op Full-HD. Met de AMD Radeon RX 580 Deze game-pc laat je niet alleen prima Fortnite spelen, ook games als Battlefield V, Tom Clancy's The Division 2 en Anthem zien er prima uit dankzij de AMD Radeon RX 580.

  • AMD Ryzen 5 2600-processor
  • AMD Radeon RX 580-videokaart
  • AMD B450-moederbord
  • 8 GB DDR4 werkgeheugen
  • 480 GB SSD
  • Microsoft Windows 10

Meer info In winkelwagen

Meteen klaar om te gamen

De videokaart in deze game-pc doet mee aan een actie vanuit de fabrikant. Bij de AMD-videokaart krijg je tot 6 april 2019 een gamecode waarmee je twee van de drie volgende games kunt kiezen: Resident Evil 2, Devil May Cry 5 of Tom Clancy's The Division 2. Daarnaast krijg je ook nog eens 60 dagen onbeperkt gamen met Utomik!

Kijk voor meer informatie over deze acties en hoe je de codes aan kunt vragen op onze actiepagina.

Klaar voor de toekomst

Met razendsnelle hardware ben je klaar voor de meest veeleisende games, of je nu voor jezelf speelt of streamt naar een groter publiek. De AMD Ryzen 5 2600-processor zorgt ervoor dat je volledig future-proof bent.

Twee jaar garantie

Naast de normale fabrieksgarantie op alle afzonderlijke onderdelen, krijg je bij dit systeem 2 jaar garantie op de werkuren die Azerty moet maken als er toch iets defect gaat aan je systeem. Dit betekent dat je het hele systeem bij ons in kunt leveren en niet zelf met de schroevendraaier aan de slag hoeft als er een onderdeel defect is.