Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

€ 1.999,-

Met het Azerty Titanium premium game-systeem haal je een pc in huis die op alles is voorbereid. Deze game-pc laat je niet alleen prima Fortnite spelen op de allerhoogste instellingen, ook games als Battlefield V, Tom Clancy's The Division 2 en Anthem zien er prachtig uit dankzij de Nvidia GeForce RTX 2080.

  • Intel Core i7-9700K-processor
  • Nvidia GeForce RTX 2080-videokaart
  • Intel Z390-moederbord
  • 16 GB DDR4 werkgeheugen
  • 1 TB Samsung 860 EVO SSD
  • Microsoft Windows 10

Meer info In winkelwagen

Meteen klaar om te gamen

Verschillende onderdelen in deze game-pc doen mee aan acties vanuit de fabrikanten. Bij de Intel-processor krijg je tot 30 april 2019 een gamecode voor Call of Duty Black Ops 4. Bij de Nvidia GeForce RTX 2080 krijg je tot 5 maart 2019 maarliefst twee games, namelijk Anthem én Battlefield V. Daarnaast krijg je ook nog eens 60 dagen onbeperkt gamen met Utomik!

Kijk voor meer informatie over deze acties en hoe je de codes aan kunt vragen op onze actiepagina.

De SSD waarop je kunt vertrouwen

De Samsung 860 EVO is een snelle en betrouwbare SSD die ervoor zorgt dat je laadtijden tot een minimum beperkt worden en je meer tijd overhoudt om te doen waar je deze pc voor hebt: keihard gamen.

Klaar voor de toekomst

Met razendsnelle hardware ben je klaar voor de meest veeleisende games, of je nu voor jezelf speelt of streamt naar een groter publiek. De Intel Core i7-9700K-processor zorgt ervoor dat je volledig future-proof bent.

Twee jaar garantie

Naast de normale fabrieksgarantie op alle afzonderlijke onderdelen, krijg je bij dit systeem 2 jaar garantie op de werkuren die Azerty moet maken als er toch iets defect gaat aan je systeem. Dit betekent dat je het hele systeem bij ons in kunt leveren en niet zelf met de schroevendraaier aan de slag hoeft als er een onderdeel defect is.