• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Stap in de werkmodus met LG monitoren

Het is tijd om de vakantiemodus uit te schakelen en weer volledig in de werkmodus te gaan! Terwijl de zomerse dagen langzaam plaatsmaken voor een meer gestructureerd ritme, is dit het perfecte moment om je werkplek te optimaliseren voor een goede portie productiviteit. In dit artikel nemen we je mee in onze selectie van drie LG-monitoren: de LG UltraWide 34WN750P LED-monitor, de LG Ergo DualUp 28MQ780 SDQHD monitor en de LG UltraWide 49WQ95C monitor.

Of je nu terugkeert naar kantoor of je thuiskantoor een upgrade wil geven, deze monitoren zijn ontworpen om een frisse start te maken na de zomer. We duiken dieper in de specifieke eigenschappen van elke monitor, zodat je de juiste keuze kunt maken die perfect aansluit op jouw professionele behoeften.

Back to Work gaan was nog nooit zo leuk met deze LG-monitoren!

LG UltraWide 34WN750P - LED-monitor
34" - 3440 x 1440 UWQHD @ 75 Hz - IPS
timer Volgende werkdag in huis
378,00 312,40

Naadloze multitasking met de LG UltraWide 34WN750P LED-monitor

De LG UltraWide 34WN750P, met zijn indrukwekkende combinatie van technische specificaties en unieke functies, is de een sterke monitor op een aantrekkelijk prijspunt.

De meest opvallende eigenschap van de LG UltraWide 34WN750P is natuurlijk het ruime 34-inch scherm met UltraWide beeldverhouding. Dit scherm biedt niet alleen een breder gezichtsveld, maar ook meer horizontale ruimte om tegelijkertijd aan meerdere taken te werken. Dit is bijzonder handig voor wanneer multitasking essentieel is. Met een resolutie van 3440 x 1440 pixels worden beelden scherp en helder weergegeven, terwijl de IPS-technologie zorgt voor consistente kleuren en brede kijkhoeken, wat ideaal is voor teamvergaderingen en samenwerking.

De LG Ultrawide biedt ook een scala aan connectiviteitsopties, waaronder HDMI en DisplayPort, waardoor het gemakkelijk is om verschillende apparaten aan te sluiten, zoals laptops, desktops en tablets. Bovendien beschikt deze monitor over het Picture-by-Picture (PBP) en Picture-in-Picture (PIP) systeem, waarmee je meerdere bronnen tegelijkertijd kunt weergeven. Dit is ideaal voor situaties waarin je informatie uit verschillende bronnen moet vergelijken of presenteren. 

Een ander kenmerk dat de UltraWide 34WN750P onderscheidt, is de ingebouwde Flicker Safe-technologie. Lange werksessies kunnen vermoeiend zijn voor de ogen, maar met deze technologie wordt hinderlijke flikkering tot een minimum beperkt, wat bijdraagt aan een comfortabele kijkervaring, zelfs tijdens langdurig gebruik. 

De ergonomische aspecten van deze monitor maken het plaatje compleet. Met de mogelijkheid om de hoogte aan te passen, te kantelen, te draaien en te zwenken, kun je de monitor zo positioneren dat deze aan jouw specifieke behoeften voldoet. Of je nu staat, zit of ergens tussenin werkt, deze monitor past zich aan jou aan, wat essentieel is om vermoeidheid van nek en ogen te minimaliseren.

Kortom, de LG UltraWide 34WN750P is een geavanceerde LED-monitor die een perfecte balans biedt tussen verbluffende beeldkwaliteit, veelzijdige connectiviteit en ergonomische flexibiliteit.

Werk slimmer en gezonder met de ergonomische LG Ergo DualUp monitor

De LG Ergo DualUp 28MQ780 SDQHD monitor biedt een innovatieve benadering van werkcomfort en functionaliteit, en is speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne professionals te voldoen.

Deze indrukwekkende monitor gaat verder dan alleen beeldweergave; het is een ware assistent bij je dagelijkse werkzaamheden. Met een SDQHD-resolutie en een schermgrootte van 28 inch biedt de LG Ergo DualUp 28MQ780 je scherpe en heldere beelden, wat essentieel is voor nauwkeurige taken zoals grafisch ontwerp, videobewerking en data-analyse.

Wat deze monitor echt onderscheidt, is het ergonomische ontwerp dat gericht is op optimaal comfort en een gezonde werkplek. De LG Ergo is uitgerust met een unieke standaard die het mogelijk maakt om het scherm omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren te bewegen, en zelfs te roteren. Hierdoor kun je de monitor aanpassen aan je favoriete kijkhoek en de ideale hoogte voor jouw ooghoogte instellen. Dit bevordert niet alleen een comfortabele werkhouding, maar helpt ook om nek- en rugklachten te verminderen die vaak gepaard gaan met lange uren voor het computerscherm.

Daarnaast is de DualUp voorzien van een speciale leesmodus die het blauwe licht minimaliseert en zorgt voor een warmere kleurtint, wat vermoeidheid van de ogen vermindert en de leesbaarheid verbetert, zelfs bij langdurig gebruik. Deze modus is perfect voor intensieve lees- en schrijfsessies, en draagt bij aan een productieve en comfortabele werkomgeving.

Deze LG-monitor biedt ook geavanceerde connectiviteitsopties, waaronder USB-C en HDMI-poorten, wat zorgt voor een naadloze integratie met verschillende apparaten en eenvoudige toegang tot al je bestanden en applicaties.

Kortom, de LG Ergo DualUp 28MQ780 SDQHD monitor biedt functionaliteit, comfort en gezondheidsvoordelen in één apparaat.

LG UltraWide 49WQ95C - LCD-Monitor
49'' - 32:9 - 144 Hz
timer Volgende werkdag in huis
1.349,00 1.114,88

De ultieme Back to Work partner: De LG UltraWide 49WQ95C

De LG UltraWide 49WQ95C monitor is een ware gamechanger als het aankomt op het verhogen van je productiviteit en je visuele ervaring. Deze monitor is niet alleen een krachtig hulpmiddel voor je werk, maar de perfecte monitor voor entertainment. Met een schermgrootte van 49 inch en een ultrabrede beeldverhouding van 32:9, biedt deze monitor een ruimte die normale monitoren simpelweg niet kunnen evenaren.

De UltraWide maakt gebruik van Nano IPS-technologie om je een verbluffende kleurnauwkeurigheid en een brede kijkhoek te bieden. Of je nu met complexe spreadsheets werkt, meerdere vensters tegelijkertijd opent of geniet van je favoriete film, deze monitor zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid en levendigheid van elk beeld.

Het indrukwekkende 49-inch scherm is niet alleen groot, maar ook gebogen voor een meeslepende kijkervaring. De curve van het scherm volgt de natuurlijke oogbewegingen, wat resulteert in minder vermoeidheid en een betere focus tijdens langdurige werk- of game-sessies.

Met een resolutie van 5120 x 1440 pixels levert het scherm een scherpe en gedetailleerde weergave, wat vooral van pas komt bij het bewerken van foto's en video's. De UltraWide 49WQ95C ondersteunt tevens HDR 10, waardoor je kunt genieten van een breder scala aan kleuren en een beter contrast.

Dankzij de Picture-by-Picture (PBP)-modus kun je twee bronnen tegelijkertijd bekijken en beheren, waardoor multitasking moeiteloos wordt. Bovendien is deze monitor uitgerust met een USB-C poort die niet alleen zorgt voor snelle data-overdracht, maar ook dient als voedingsbron voor compatibele apparaten.

De LG UltraWide 49WQ95C monitor is perfect je professionele werkzaamheden en biedt tegelijkertijd een verbluffende entertainmentervaring.

Naar een productieve toekomst: LG's monitoren optimaliseren werk en entertainment

Samengevat biedt de LG UltraWide 34WN750P LED-monitor een uitstekende oplossing voor verbeterde multitasking en productiviteit, dankzij het ruime 34-inch scherm met UltraWide beeldverhouding, scherpe beeldweergave en diverse connectiviteitsopties. De LG Ergo DualUp 28MQ780 SDQHD monitor overtreft verwachtingen door zijn ergonomische ontwerp en gezondheidsvoordelen, met aanpassingsmogelijkheden die zorgen voor optimaal comfort en verminderde belasting van nek en rug. Tot slot, de LG UltraWide 49WQ95C opent de deur naar een nieuw tijdperk van beeldschermen met zijn ongeëvenaarde grootte, buitengewone kleurnauwkeurigheid en innovatieve functies, waardoor zowel werk als entertainment naar nieuwe hoogten worden getild. Met deze diverse reeks monitoren biedt LG krachtige hulpmiddelen om aan verschillende professionele behoeften te voldoen, waardoor de overgang naar de werkmodus nóg leuker wordt!

loader
Bezig met laden...