Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Betaalmethoden

Bij Azerty kun je op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt je betaling verwerkt door MultiSafepay, onze partner in online betalingen. Bij Azerty betaal je altijd veilig, via een versleutelde verbinding.

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Als je betaalt via iDeal kunnen wij je betaling direct automatisch verwerken en jouw order zo snel mogelijk uitleveren. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Creditcard

Wij ondersteunen betaling via de creditcards van Visa, Maestro, Mastercard en American Express. Aan onze afhaalbalie is het helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen. Let op: in sommige gevallen kan een betaling met creditcard ervoor zorgen dat een bestelling niet dezelfde dag verwerkt kan worden. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Pinnen

Als je je bestelling bij ons af komt halen kun je ervoor kiezen om de betaling aan de balie te voldoen. Aan de afhaalbalie kun je alleen met je pinpas betalen. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Kopen op rekening

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te kopen. Hiervoor is het van belang dat je accountinformatie volledig en juist is ingevuld. Een order die op rekening is besteld, zal verwerkt worden na akkoord van onze administratieafdeling. Wij streven ernaar om alle kredietaanvragen binnen één werkdag te beoordelen.

Bancontact

Met Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) kun je als Belgische klant gemakkelijk online betalen. Vanuit de digitale omgeving van je eigen bank voldoe je het factuurbedrag, zodat wij je betaling direct kunnen verwerken en je order zo snel mogelijk uit kunnen leveren. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Vooruitbetalen

Als je ervoor kiest om het factuurbedrag vooraf via bankoverschrijving te voldoen, dan krijg je na het plaatsen van je order een bevestigingsemail met betalingsinstructies. Bij vooruitbetaling dien je altijd rekening te houden met minimaal een werkdag vertraging van je order (minimaal twee werkdagen bij een overschrijving van buiten Nederland). Wij kunnen je order pas verder verwerken zodra je betaling bij ons binnen is. Wij raden je dan ook aan om, indien mogelijk, gebruik te maken van een directere betaalmethode zoals iDeal. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Azerty cadeaubonnen

Uiteraard kun je je geldige Azerty cadeaubonnen bij ons inwisselen. Om deze te verwerken kun je de code van de cadeaubon als ordercommentaar vermelden bij je bestelling. Het bedrag zal dan handmatig door onze administratie worden verwerkt. Houd er rekening mee dat het een werkdag kan duren voor je dit in je bestelling terugziet. Ben je geïnteresseerd in het aankopen van een Azerty Cadeaubon? Kijk dan in de productcategorie Cadeaubonnen.

Leasen

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om te leasen bij Azerty. Dit gaat via Grenke, een betrouwbare Lease Maatschappij sinds 1978. Het is mogelijk om vanaf €5.000,- te leasen. Grenke biedt garantie. Je nota wordt meteen betaald, wanneer alle vereiste papieren volledig zijn. De administratiekosten bedragen €82,50 excl. BTW. Deze kosten worden bij contractbegin betaald. Een verzekering is nog niet inbegrepen in bovenstaande tarieven. Dit wordt direct met je geregeld. De betalingswijze is per kwartaal.

Voor meer info kun je terecht bij je accountmanager of mail naar lease@azerty.nl.