Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Aruba

Aruba networks

Aruba networks, ook wel HPE Aruba genoemd is onderdeel van het grotere HPE (Hewlett Packard Enterprise). Waar HP de focus legt op de consument, doet HPE dit op zakelijk gebied. De belangrijkste onderdelen van HPE zijn: het bieden van cloudoplossingen, software en IT-infrastructuur. Onder de tak IT-infrastructuur valt ook HPE Aruba, die gericht zijn op het netwerk gedeelte van de infrastructuur.

HPE Aruba (Aruba networks) kent een aantal takken onder zijn netwerkproducten. Het betreft hierbij: access points, switches gateways & controllers, netwerkbeheer, SD-WAN en Netwerkanalyse-software. Graag geven wij je een korte kijk op deze producten van Aruba networks!


Aruba switch

Misschien zijn het wel de meest verkochte producten van HPE Aruba. We hebben het hier natuurlijk over de Aruba switch(es). Een Aruba switch komt in principe maar in twee vormen voor, een modulaire en gefixeerde variant. Het grootste voordeel van een modulaire Aruba switch is dat deze uitbreidbaar is met losse modules. Deze modules kunnen pas toegevoegd worden wanneer ze echt nodig zijn. Dit is alleen helaas niet mogelijk met een gefixeerde switch. Dit is dan ook direct het voordeel van een gefixeerde switch; stuk makkelijker aan te sluiten en in gebruik.

MEER INFO

Aruba Wifi

Als je de beste Wifi wilt voor je bedrijf, kies je natuurlijk voor Aruba Wifi in combinatie met een Aruba access point. Door te kiezen voor een Aruba access point heb je beschikking tot het maximale wat Wifi en Aruba kunnen bieden. Zo kan jij zelf bepalen hoe en wat je instelt, niks is te veel of te moeilijk!

HPE Aruba is koploper binnen de wifi-technologie. Zo was Aruba het eerste bedrijf dat een wifi-6, of terwijl 802.11ax, access point op de markt bracht. Deze technologie is hedendaags natuurlijk te vinden op bijna elk nieuw Aruba wifi product.

De Aruba access points zijn op te stellen in een mesh opstelling. Door een mesh te creëren ben je verzekerd van optimaal bereik op elke plek. Door het gebruik van Aruba wifi kan je tot en met 60Ghz snelheden halen.

Aruba access points zijn zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het grootste verschil tussen deze modellen zit in de bouw van het access point zelf. Een access point dat gemaakt is voor buitengebruik is minimaal spatwaterdicht en kan doorlopen tot volledig waterdichtheid.

MEER INFO