Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Coolermaster

Cooler Master

Cooler Master

Het Taiwanese bedrijf Cooler Master is opgericht in 2008 en dus in verhouding met andere grote spelers een vrij late beginner op gebied van de productie van hardware. Toch heeft Cooler Master zijn naam kunnen vestigen en wordt het als merk nu gerekend tot de topproducenten van voornamelijk computerbehuizingen, vinnen voor koelers, fans en voedingen.

Cooler Master
GEEF MIJ ADVIES
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Cooler Master

Cooler Master

Make It Yours.

Cooler Master is het ideale merk voor degene die van casemodding houdt. Daarbij gaat het om de aanschaf van losse componenten die je met elkaar kunt combineren voor het bouwen van je eigen systeem. Een eigen pc welke je dus precies kunt inrichten zoals je dat zelf wilt.

Cooler Master

Je eigen Cooler Master behuizing.

Wie van gaming houdt stelt ook het liefst een eigen pc samen. Op die manier kun je niet alleen het systeem voorzien van componenten die voor jou belangrijk zijn, maar er ook voor kiezen om het op jouw manier indrukwekkend uit te laten zien. Dan begin je natuurlijk met de behuizing, waar Cooler Master een ruim aanbod in heeft, dat we bij Azerty kunnen leveren.

MEER INFO
Line up Cooler Mater Cases

Cooler Master Masterbox Lite 5

Een goed voorbeeld van zo’n Cooler Master behuizing is de Cooler Master Masterbox Lite 5. Dit is een midtowermodel, dat kleiner is dan een fulltowermodel en groter dan een mini-pc. De behuizing biedt plaats aan een ATX-moederbord en de mogelijkheid om er waterkoeling in te bouwen. Het heeft ook een window, zodat je goed kunt zien hoe het systeem er van binnen uitziet. Van de Masterbox Lite 5 bestaat er een model met en zonder RGB verlichting.

MEER INFO
Cooler Master Masterbox Lite 5

Componenten van Cooler Master

Een wezenlijk onderdeel van een degelijk pc-systeem is de koeling. Daarom heeft Cooler Master ook een reeks processorkoelers geproduceerd, waarvan de Hyper 212 Evo misschien wel de bekendste is. Met een fan aan weerszijden en de rechtstreekse afvoering van hitte naar de aluminium koelvinnen, is dit een van de beste koelers die gamers zich kunnen wensen.

MEER INFO
Componenten van Cooler Master

Cooler Master toetsenbord: de Cooler Master CK550

Cooler Master staat onder andere bekend als een topper op gebied van toetsenborden. Met name toetsenborden voor gamers. Neem nu de Cooler Master CK550, uitgevoerd met RGB-verlichting achter de toetsen waar meerdere effecten mee weergegeven kunnen worden. Het toetsenbord beschikt over mechanische Gateron switches, waarvan een model het type Blue en een ander model het type Brown bevat.

Op zoek naar een Cooler Master toetsenbord? Azerty verkoopt alle populaire toetsenborden van Cooler Master. Veel Cooler Master toetsenborden kunnen we direct uit eigen voorraad leveren.

MEER INFO
Cooler Master line up