Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Corsair

Corsair

Corsair

Het merk Corsair is opgericht in 1994 in Amerika door oprichters Andy Paul, Don Lieberman en John Beekly. Waar de oprichters in eerste instantie gestart zijn met de productie van level 2-cachemodules biedt Corsair tegenwoordig een zeer breed scala aan hardware.

corsair logo
GEEF MIJ ADVIES
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Corsair

Corsair

Do your Thing

Het merk Corsair is opgericht in 1994 in Amerika door oprichters Andy Paul, Don Lieberman en John Beekly. Waar de oprichters in eerste instantie gestart zijn met de productie van level 2-cachemodules biedt Corsair tegenwoordig een zeer breed scala aan hardware.

corsair logo


Corsair geheugen

Als vervolg op de level 2-cachemodules werd de DRAM module geïntroduceerd. Hiermee sla je tijdelijke informatie op om later weer te gebruiken. Zelfs binnen het assortiment RAM modules biedt Corsair meerdere verschillende soorten, met zowel RGB verlichting als zonder RGB verlichting. Zo heb je bijvoorbeeld de Corsair Vengeance waar geen verlichting in zit, maar die wel kwalitief goede prestaties levert. Perfect voor een goede upgrade voor je computer. Hoofdtaak van de Corsair Vengeance is het bieden van tijdelijke opslag voor informatie. Vanwege de snelheden die zo’n kleine opslag kan halen, is de informatie sneller te bereiken dan op een harde schijf. Dit is vooral belangrijk voor videobewerking, het spelen van spelletjes of editorial werkzaamheden.

In het algemeen geldt dat Corsair relatief uniek is in de verlichting die Corsair in veel hardware verwerkt,verlichting die ingesteld kan worden op verschillende vertoningen van kleurgebruik.

Van een element als RAM geheugen of een toetsenbord tot aan de waterkoeling, Corsair stelt jou in staat om dit in te stellen.

GEHEUGEN

Toetsenborden

Wat betreft de Corsair toetsenborden biedt Azerty in ieder geval een ruim assortiment aan toetsenborden. Onder andere het toetsenbord Corsair k55, Corsaid K65,Corsair K70 en een aantal andere, latere versies. Bij het uitzoeken van een toetsenbord is het belangrijk in de gaten te houden voor welk doel je het wilt gebruiken. Houd rekening met de functionaliteit van jou toetsenbord hiervoor; Wanneer jouw doel bijvoorbeeld voornamelijk gamen is kan je het beste kijken naar deCrosair K95 vanwege de extra instelbare functies achter de toetsen.

Zal jouw toetsenbord voornamelijk worden ingezet voor algemeen gebruik, dan biedt Corsair een aantal andere goede opties die hier specifiek voor gemaakt zijn. Houd er dan rekening mee dat het van belang is dat het toetsenbord een prettige werkstijl mogelijk maakt.

TOETSENBORDEN

Voedingen

Ook biedt Corsair nog uitermate goede voedingen aan. Die gebruik je om stroom te bieden aan je gehele computer. Zonder dit essentiële onderdeel krijgen je componenten geen stroom, waardoor je computersysteem niet zal gaan werken. Hoewel Corsair onderdelen goed samengaan met andere Corsair componenten, is het niet zo dat ze enkel te gebruiken zijn in combinatie met Corsair componenten. Zo functioneert een Corsair voeding bijvoorbeeld prima in combinatie met een Crucial RAM geheugen.

VOEDINGEN

Koeler

Een ander belangrijk product dat Corsair aanbiedt is de CPU koeler, of specifieker gezegd, de waterkoeler. Binnen het assortiment aan waterkoelers biedt Corsair een ruim aantal opties, waaronder de Corsair H100i. Aangezien het bij het uitzoeken van een waterkoeler van belang is dat hij samen kan gaan met jouw behuizing, is het gunstig dat de Corsair H100L een waterkoeler is die over het algemeen in veel computerbehuizingen past. Voor extra advies omtrent waterkoelers, kan je altijd bij Azerty terecht.

KOELERS

Headsets

Tenslotte een ander niet te missen element uitgebracht door Corsair: de headsets van Corsair. Een headset van Corsair is niet alleen kwalitatief goed, zelfs in dit product is het Corsair gelukt om de speciaal gekleurde verlichting door te voeren. Wil jij dus een knipperend effect, helemaal niets of juist een prachtige regenboogstand in jouw headset terugzien? De Corsair headset stelt jou in staat dit te regelen.

HEADSETS