Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.


Dell

Dell

Dell. Purely You

Het Amerikaanse merk Dell behoort tot de pioniers op gebied van desktop computers. Oprichter Michael Dell was nog maar negentien jaar toen hij al een eigen ontworpen desktop verkocht aan zijn medestudenten van de Universiteit van Texas.

Dell Logo Blauw


Geschiedenis

Waar Dell vandaan komt

In 1985 lanceerde Dell de eerste officiële eigen desktop ontwerp, de Dell Turbo. Deze is zo uniek dat een exemplaar ervan in het National Museum of Modern History in Washington staat. De Dell Turbo werd geleverd met een Intel 8088 microprocessor en had nog een snelheid van 8 MHz en 640 kB aan geheugen. Vergelijk dat eens met de snelheden van duizenden MHz en de Gigabytes (miljoenen kB) aan geheugen die Dell tegenwoordig in desktop computers inbouwt.

Dell Turbo Computer

Het assortiment

Wat heeft Dell allemaal te bieden

Behalve desktop computers produceert Dell inmiddels ook laptops, servers, workstations, televisietoestellen, monitoren, printers en hardware componenten. Bekende laptop modellen van Dell zijn de Latitude en de Precision. Bekijk hier een overzicht van alle Dell laptops aangeboden door Azerty.

MEER INFO
Dell Precision Mobile Workstation 3540

Dell op maat

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw is Dell niet alleen vernieuwend wat producten betreft. Ook de werkwijze van Dell was in die tijd innovatief.

Het bedrijf bouwt namelijk PC's op basis van de specifieke aanvraag van de klant. Klanten ontvangen zo een op maat gemaakt desktop systeem van Dell. Een ultieme vorm van klantenservice, waar ook wij bij Azerty waarde aan hechten. Deze werkwijze met de focus op service en klantgerichtheid vind je bijvoorbeeld ook terug bij Azerty Gaming.

Dell op maat

Prijzen Dell

Gewonnen prijzen

Dell heeft net als Azerty meerdere prijzen gewonnen. Zowel voor ontwerpen, klantgerichtheid, milieubewuste innovatie, als voor het creëren van de ideale werkplek en een aangename werksfeer. Dell heeft dus behalve voor de klant ook oog voor de werknemer, zoals we dat bij Azerty ook hebben.

MEER INFO
Gewonnen Prijzen Dell

Servers

Vanwege de hoge kwaliteit biedt Azerty een groot assortiment Dell-producten aan. Bekijk hier bijvoorbeeld de servers van Dell. Daarvan is de PowerEdge wellicht het bekendste model. Deze server is speciaal door Dell ontworpen voor maximale uitbreiding en prestaties.

MEER INFO
Dell EMC PowerEdge

Monitoren

En ook de monitoren van Dell zijn een begrip. Deze kunnen aangesloten worden op de desktop. De monitoren van Dell zijn uitmuntend in scherpte, responstijd en synchronisatietechnologie. Al met al is Dell een topmerk dat wij bij Azerty graag aanbieden. Een bestelling van producten van dit merk zal je zeker niet teleurstellen.

MEER INFO
Dell Alienware AW3418DW

Top 9 monitoren

MEER INFO