Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Gigabyte

Gigabyte

Gigabyte

Gigabyte is een merk dat is opgericht in 1986, in Taiwan. Gigabyte staat voornamelijk bekend om moederborden. Dit is ook het component waarmee Gigabyte oorspronkelijk is begonnen. Naast het leveren van moederborden heeft Gigabyte tegenwoordig ook een custom videokaartenserie.

gigabyte logo
GEEF MIJ ADVIES
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...Gigabyte

Gigabyte

Gigabyte is een merk dat is opgericht in 1986, in Taiwan. Gigabyte staat voornamelijk bekend om moederborden. Dit is ook het component waarmee Gigabyte oorspronkelijk is begonnen. Naast het leveren van moederborden heeft Gigabyte tegenwoordig ook een custom videokaartenserie.

Gigabyte moederborden
De moederborden van Gigabyte zijn uitgebracht in drie verschillende productlijnen. De Aorus gaming, de Gigabyte gaming en de Ultra durable. Zo is er iets voor iedereen, voor zowel de gemiddelde gebruiker als voor de pro gamers.

gigabyte logo


AORUS

De Aorus moederborden zijn afgestemd en geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Onder deze productlijn valt ook de ‘Aorus Pro Serie’. Een lijn die volledig is gespecialiseerd in het moederbord type ‘Pro’ en de ‘Ultra Gaming’ series. De moederborden in deze lijn zijn verkrijgbaar in de prijscategorie tussen €100 en €300, met uitschieters naar €700.

De echte die-hard gamers kunnen echter nog een stapje verder gaan. De Gigabyte x570 Aorus ultra gaming en Gigabyte z390 Aorus bieden hiervoor uitkomst.

MEER INFO
gigabyte aorus gaming moederborden

Gigabyte Gaming

Ben jij meer een echte gamer en wil jij een moederbord dat beter bij jou past? Dan zijn de Gigabyte Gaming moederborden bijzonder geschikt. Deze lijn is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de echte gamer te voldoen.

De Gigabyte Gaming moederborden hebben meer headers voor (RGB) fans, bieden meer opties voor waterkoeling en bovendien biedt dit type moederbord een betere ondersteuning voor overklokken. Kortom, perfect om de echte gamer in jou los te laten.

MEER INFO

Ultra Durable

De laatste productlijn die Gigabyte levert is de lijn van Ultra Durable moederborden. Deze productserie staat erom bekend dat haar moederborden stabiliteit en robuustheid bieden. Dit maakt het mogelijk om steevast te kunnen gamen, simpelweg door de betrouwbare kwaliteit en componenten. Een product dat amper kapot te krijgen is!

In feite maakt het dus niet echt uit wat voor processor je kiest; Gigabyte Gaming heeft voor zowel Intel als AMD-processoren moederborden voldoende die voldoen aan jouw eisen!

MEER INFO
gigabyte ultra gaming moederborden

Videokaarten

Naast moederborden levert Gigabyte ook custom videokaartseries. Gigabyte past zelf de koelers op de videokaarten aan wat resulteert in lagere temperaturen en tegelijkertijd hogere prestaties.

Een goed voorbeeld van een Gigabyte videokaart tenslotte is de Gigabyte Nvidia RTX 2060. Deze videokaarten zijn zeer geschikt voor gaming, vanwege de krachtige chipset die de RTX 2060 bevat.

Al met al is Gigabyte een merk dat zeker ook toegankeijk is voor een doelgroep met een wat beperkter budget. Voor een relatief lage prijs heb je een prima merk in huis.

Als je toch meer prestaties wil heeft Gigabyte nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld de Gigabyte Nvidia RTX 2080 series of de Gigabyte Nvidia RTX 2070 Alle videokaarten van Gigabyte bekijken. Klik dan op meer info hieronder!

MEER INFO
gigabyte videokaarten

Gigabyte laptops

Nu bij Azerty: de nieuwe Gigabyte AERO. Zien is geloven. Perfecte kleuren voor professionele creators. De meeste Gigabyte AERO's beschikken over een 4K Samsung AMOLED HDR display. Perfecte kleuren en geweldige prestaties voor elk moment. Nieuwsgierig geworden? Klik snel op meer info.

MEER INFO
Gigabyte Aero

Gigabyte biedt nog veel meer

Gigabyte maakt niet aleen componenten maar staat ook bekend om zijn randappratuur. De echte gamer wil gamen op 4K. Dan kom je al snel uit bij Gigabyte. Deze Gigabyte Aorus FI27Q is ook beoordeeld met Exellent award van HWI.

Als je een echte Gigabyte fan bent zorg je er natuurlijk voor dat je alles in huis hebt van Gigabyte. Naast al je compnenten en je monitor bied Gigabyte ook nog meer randappratuur. Denk hierbij aan: toetsenborden, muizen, ssd's, gaming stoelen, headsets en desktop pc's.

MEER INFO
gigabyte randappratuur