Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Iiyama

Iiyama

iiyama staat voor bewezen expertise in de monitor business, een veelzijdig displayportfolio, kwaliteit en uitstekende klantenservice. iiyama levert betrouwbaar commercieel advies aan B2B-klanten en eindgebruikers en concentreert zich op het vervaardigen van de beste kwaliteit, zeer betrouwbare schermoplossingen die de ecologische voetafdruk minimaliseren en in lijn zijn met de nieuwste beschikbare technologieën.

iiyama

De desktop monitoren zijn uitgerust met verschillende functies om u te helpen een werkruimte te creëren die het beste bij uw behoeften past en zijn ook een perfecte keuze voor thuisgebruikers. Snelle responstijd maken de monitoren zeer geschikt voor het bekijken van video's en zelfs voor het spelen van games. De monitoren met een in hoogte verstelbare voet bieden hoge prestaties en een ergonomisch ontwerp, waardoor uw professionele ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Met de nieuwste IPS- of AMVA-technologie en meerdere ingangen bieden de displays superieure kleurprestaties en optimale compatibiliteit met een breed scala aan multi-media-apparaten.


Prolite E-serie monitoren

De E-serie monitoren bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn daarmee de perfecte keuze voor thuisgebruikers. De monitoren zijn uitgerust met de nieuwste LED-verlichte TN-panelen die zorgen voor een goede beeldkwaliteit in combinatie met een laag energieverbruik. Doordat TN-panelen een extreem hoge reactiesnelheid hebben zijn deze bij uitstek geschikt voor het bekijken van video’s en het spelen van games.

MEER INFO

Prolite B-serie monitoren

De B-serie monitoren hebben een aantal functies die ervoor zorgen dat je een werkplek maakt die perfect op jouw behoeften aansluit. De standaard is in hoogte verstelbaar en helpt daarbij met het houden van een goede zithouding voor langere werksessies. De B-serie staat dan ook voor hoge prestaties, ergonomisch ontwerp en efficiënt energiegebruik dat je professionele ervaring naar een hoger niveau tilt.

MEER INFO

Prolite X-serie monitoren

De X-serie monitoren hebben top-class functionaliteiten en leveren de beste prestaties in deze klasse. Met de nieuwste IPS of AMVA-technologieën en meerdere aansluitmogelijkheden bieden deze monitoren superieure kleurweergave en compatibiliteit met een breed scala aan multimedia-apparaten. De kleurweergave is accuraat vanuit elke hoek en het beeld is haarscherp doordat ze hogesnelheidssignalen kunnen verwerken zonder compromis. De X-serie is met name populair onder veeleisende gebruikers zoals fotografen, grafisch ontwerpers en DTP professionals.

MEER INFO

iLFD-serie (interactieve large format displays)

Professioneel, solide en robuust. Iiyama interactieve large format displays zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van 32” tot 86” met PCAP of infrarood multi-touch bediening. Door de beste panelen te gebruiken, leveren deze schermen hoge helderheid, uitzonderlijke kleurweergave en een scherp beeld vanuit alle hoeken.

MEER INFO

G-Master #monitors4gamers

De G-Master monitoren nemen het beste van het iiyama erfgoed en streven naar hetzelfde doel: de gebruiker helpen de ware gaming-potentie vrij te maken. Tijdens alle stappen in het proces – concept, design en ontwikkeling – is het doel verweven om echte hardcore gamers het zetje te geven dat ze nodig hebben om te overwinnen.

MEER INFO

Top 9 monitoren

MEER INFO