Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

MSI

MSI

MSI

MSI is de afkorting van Micro Star International en is een merk dat haar wortels in Taiwan heeft liggen. Opgericht in 1986, staat het merk bekend om haar moederborden en videokaarten.

MSI Logo
GEEF MIJ ADVIES
Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

MSI

MSI

MSI is de afkorting van Micro Star International en is een merk dat haar wortels in Taiwan heeft liggen. Opgericht in 1986, staat het merk bekend om haar moederborden en videokaarten.



MSI Moederborden

Van de MSI Moederborden bestaan vele varianten, met verschillende chip-sets. Een chip-set bepaalt hoe snel alle informatie verstuurd kan worden van het ene component naar het andere component. Binnen de moederborden van MSI bestaan moederborden met verlichting, zonder verlichting, moederborden voor gamers en niet-gamers, MSI biedt je veel mogelijkheden als algemeen merk waarmee je veel kanten op kunt. Ook is het een merk dat goed samengaat met componenten van andere merken, zoals bijvoorbeeld Corsair. Voor het combineren van componenten die je al bezit met nieuwe componenten, biedt dit dus veel mogelijkheden.

MOEDERBORDEN
MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC

MSI Videokaarten

De videokaarten van MSI staan bekend om haar goede werking; de snelle rendering van het beeld. De MSI videokaarten staan erom bekend dat ze de verwerking van het beeld goed geconfigureerd hebben op het product. Dit verschil zie je direct terug in de hoeveelheid haperingen van het scherm vergeleken met een product waar dit niet het geval is. Ook kan een betere videokaart van MSI een grafisch zwaarder spel afspelen dan een kwalitatief minder goede videokaart.

VIDEOKAARTEN
MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC

Echte krachtpatser

MSI 2080 Ti

Een goed voorbeeld van een krachtige videokaart is de MSI 2080 TI. Deze videokaart is bedoeld voor gamen of videobewerking. Daarnaast zit hier LED verlichting op, wat de gebruikerservaring ten goede kan komen.

2080 Ti
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB

Prijsbewuster

MSI GTX 1660 (Ti)
AMD Radeon RX 590

Een iets wat prijsbewustere keuze is de MSI GTX 1660 Ti of de AMD Radeon RX 590. Voor de prijs die je voor deze MSI videokaart betaalt, biedt dit type videokaart zeker kwaliteit en waarde voor je geld. Dit is bij uitstek aantrekkelijk voor jou als gebruiker als jij slechts af en toe eens te maken krijgt met beeldbewerking of voor een groep gebruikers met een enigszins beperkt budget.

GTX 1660 Ti Radeon RX 590
MSI GeForce GTX 1660 TI GAMING X 6G

Iets meer budget?

De MSI RTX 2080 en MSI RTX 2070
AMD Radeon RX 5700 XT

Voor tenslotte de gebruikers die een ruimer budget beschikbaar willen stellen voor het uitzoeken van een MSI videokaart, raden wij de MSI RTX 2080 aan. De MSI RTX 2080 gaat net als de MSI RTX 2070 of de AMD Radeon RX 5700 XT een stap verder in het bieden van een kwalitatief hoge beeldresolutie met meer gedetailleerde weergave van beelden.

VIDEOKAARTEN
MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC

Exclusieve MSI gaming laptops

Gamen voor onderweg

Een andere prominentie productlijn binnen het merk MSI zijn de MSI laptops. Zo is er een zeer exclusieve lijn van MSI laptops. Binnen Azerty zijn er vele MSI game laptops waaruit je kan kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de MSI GT63 8SF 021 TITAN en de MSI GT63 8SG 020 TITAN. Met deze laptops heb je gegarandeerd een uitermate goede laptop in huis voor videobewerking. Of je nu een meer algemene gebruiker bent, een designer of een gamer, met de MSI laptops heb je altijd een goed functionerende draagbare laptop in huis!

LAPTOPS
MSI GT63 8SF 021 Titan

MSI Monitoren

Word een overlever met de beste MSI monitoren

Daarnaast heeft MSI ook verschillende (gaming) monitoren in het assortiment. Azerty verkoopt alle populaire monitoren van MSI. Veel MSI monitoren kunnen we direct uit eigen voorraad leveren en ga meteen aan de slag! Geniet van van meer FPS en bekijk het slagveld zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

MONITOREN

MSI Desktop pc's

Kant-en-klare pc's met de nieuwste mogelijkheden!

MSI Desktop pc's Geen eigen computer samenstellen? Lekker makkelijk een kant-en-klare pc kopen? Azerty verkoopt alle populiere desktop pc's van MSI. Een ongeëvenaarde gaming ervaring. Met de nieuwe processoren en videokaarten kan je de beste games op het hoogste niveau spelen. Alle mogelijkheden om je vijanden te verslaan!

DESKTOP