Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

NZXT

NZXT

Binnen de huidige hardware industrie zijn er een aantal bedrijven die het beste voorhebben met gamers, NZXT is hier een van. Je zal het merk NZXT kunnen benoemen als marktleider op het gebied van behuizingen. De NZXT H200i, H500i en H700i klinken vast ook niet onbekend in de oren.

De NZXT Phantom 820, de case die het merk op de kaart zette in het begin van 2013. De Phantom was een behuizing die veel zaken naar een hoger niveau bracht, wat voor deze tijd toch uniek was. Deze NZXT-case was bijvoorbeeld een van de eerste die wel zes USB-poorten aan de voorzijde had. NZXT heeft in de tussentijd alleen maar doorontwikkeld om het beste te kunnen bieden aan de PC-builder.

NZXT Logo

Behuizingen

NZXT cases

Het huidige aanbod is breed, echt breed, toch heeft NZXT het goed overzichtelijk gehouden. De serie van cases beginnen bij NZXT met de letter ‘H’, zo heb je de NZXT H700i, NZXT H500i en NZXT H200i.

Nu hoor ik de vraag al omhoogkomen, waar staat de ‘i’ voor bij sommige modellen. Nou de letter is de aanduiding voor een case met een ingebouwde smart-hub. Met behulp van deze hub kan je het via het CAM-software, de fans en RGB van de case bedienen. De NZXT H500 en NZXT H700i beschikken dus ook over deze smart-hub.

Sinds geringe tijd zijn er ook ‘elite’ versies van de NZXT-cases op de markt gekomen. Deze versies beschikken over dezelfde features als de ‘i’ modellen maar dan met RGB-fans en een RGB-strip inbegrepen.

MEER INFO
NZXT behuizingen

Koeling

In oktober 2016 is het geroepen door veel reviewers, de NZXT Kraken X62 is de nieuwe koning van de waterkoelers. We zien in de tussentijd dat er veel aan die redenatie is veranderd, de NZXT Kraken blijft aan de top staan.

NZXT koeling

Verschillen

Wel heeft NZXT wat veranderingen maakt binnen de Kraken-serie. De NZXT Kraken X62 en X52 hebben bijvoorbeeld opvolgers gekregen, de X62 is nu de X63 of Z63 en de X52 de X53. Het verschil tussen de X en Z-serie zit in de pomp. Zo beschikt te Z-serie over een instelbaar OLED-scherm en de X-serie de standaard RGB-spiegel.

MEER INFO
NZXT koeling

NZXT case fans

Standaard zijn de NZXT Kraken-serie aan waterkoelers voorzien van de standaard NZXT case fans, de NZXT Aer. Wil je toch wat meer flair geven aan de fans, dan kan je ervoor kiezen ze vervangen door de NZXT Aer RGB fans. Deze fans hebben instelbare RGB zodat je alles qua kleuren en effecten zelf kan regelen. Het nadeel is wel dat deze los bij bestelt zullen moeten worden.

MEER INFO

Top 9 Behuizingen

MEER INFO