Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Steelseries

Steelseries

For glory

Bekend bij e-sports, gamers, powerusers en mensen die simpelweg het beste zoeken, Steelseries. Het merk dat aanwezig is om het beste te geven aan al deze doelgroepen. Steelseries ontwikkeld niet alleen maar muizen en muismatten zoals zij voorheen wel deden.

Steelseries is bezig om de huidige markt van headsets, toetsenborden en controllers onder zich te krijgen en dat lukt goed! De line-up van steelseries muizen is groter dan ooit en alle toetsenborden die aangeboden worden zijn inmiddels mechanisch met RGB-verlichting.

SteelSeries Logo

Steelseries Rival & Sensei

Muizen

Er zijn twee series van muizen van bij Steelseries, de Steelseries Rival en de Steelseries Sensei. Waarbij de Rival gezien kan worden als de mainstream line-up en de Sensei als de line-up met muizen met het best biedende voor professional gamers.

MEER INFO
SteelSeries Muizen

Steelseries Rival 310 en Rival 110

Een goed voorbeeld van een Steelseries muis is de Steelseries Rival 310. Dit model staat bekend om zijn perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De Rival 310 beschikt over een ergonomisch design voor rechtshandige; heeft een TrueMove3 sensor die maximaal tot 12.000 CPI gaat met een polling rate van 1 ms. De Rival 310 heeft ook nog een klein broertje, de Steelseries Rival 110. Deze Rival 110 is een stukje kleiner als zijn broer, doch beschikt hij over de juiste hardware. De Rival 110 beschikt over een TrueMove1 sensor met een maximum van 7.200 CPI en 1 ms polling rate.

MEER INFO

Weetje

De polling rate van een muis is hoe vaak de muis zijn positie aan een computer meldt. Dus hoe lager, hoe beter.


Steelseries Rival 650

Het topmodel dat Steelseries biedt is de Rival 650 (wireless). Deze Steelseries Rival 650 is een draadloze muis die beschikt over alles wat het merk aanbiedt qua features. Zo heeft de Rival 650 verwisselbare zijkanten zodat hij aangepast kan worden naar jouw houding. Ook heeft hij de mogelijkheid om het gewicht aan te passen. RGB is natuurlijk ook niet misbaar op deze Steelseries Rival 650.

MEER INFO

Steelseries Sensei

De Steelseries Sensei line-up bestaat momenteel twee muizen, de Steelseries Sensei Ten en de Sensei 310. De Sensei Ten is het topmodel dat ontwikkeld is om e-sporters het beste te kunnen geven op het gebied van betrouwbaarheid en presentaties. De muizen beschikken over de wel begeerde TrueMove Pro sensor. Deze sensor heeft een maximum van 18.000 CPI, 1 ms polling rate en de Sensei Ten is nog maar 92 gram in gewicht.

MEER INFO