Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.


Trust

Trust

Leading value-for-money brand

Trust International is het one-stop-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf met een duidelijke missie: het dagelijks leven makkelijker maken met handige oplossingen. Ons brede assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs, om in elke behoefte te voorzien, in huis, op kantoor en onderweg. Of het nu gaat om je laptop, console, tablet, pc, smartphone of tv. Ontdek al onze merken: Trust Home & Office, Trust Mobile, Trust Smart Home en Trust Gaming.

Trust logo

TRUST HOME & OFFICE

Het assortiment dat voorziet in al je behoeften thuis en op kantoor (of waar je ook wilt werken) en dat comfort biedt bij een drukke levensstijl. Alles wat je nodig hebt voor een beter gebruiksgemak, waaronder draadloze muizen, slimme multimediatoetsenborden, laptopstandaards en webcams; of je deze nu bedient vanaf je bank of bureaustoel.

WEBCAMS TOETSENBORDEN MUIZEN
Trust home office

TRUST GAMING

Trust Gaming heeft een missie: de fun van gaming delen. Met onze brede productlijn ondersteunen we alle soorten gamers. We hebben de gear voor elke stijl, elke ambitie en elk budget, zodat iedereen het beste uit elke game kan halen. Onze familie van gamingfans blijft groeien en onze ambassadeurs inspireren anderen om te gamen. Zo brengen we gaming tot leven en gamers bij elkaar.

HEADSETS MUIZEN
Trust gaming

TRUST MOBILE

Met Trust Mobile blijf je de hele dag connected. Terwijl jij van bed naar auto en van kantoor naar sportschool gaat; met onze handige producten haal je het meeste uit je dagelijkse activiteiten. Met ons complete on-the-go-assortiment, inclusief Bluetooth-speakers, truly wireless oortelefoons en snelladende powerbanks, heb je altijd het juiste product om onderweg te luisteren, bellen, op te laden en te connecten.

HOOFDTELEFOONS POWERBANKS
Trust mobile

ONDER DE AANDACHT