Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Certificaten en keurmerken

Wanneer je voor het eerst kennismaakt met Azerty is het belangrijk om te weten dat je te maken hebt met een betrouwbare webwinkel. Om dat te onderstrepen hebben wij ons laten certificeren door ICTWaarborg. Deze brancheorganisatie ziet erop toe dat de aangesloten bedrijven zich houden aan een aantal zekerheden. Zo zijn aangesloten bedrijven gehouden aan verschillende voorschriften voor betrouwbaarheid en aansprakelijkheid, en zijn de algemene voorwaarden zorgvuldig opgesteld en gecontroleerd om het belang van de consument te waarborgen.

Wij zijn er trots op dat wij eventuele onduidelijkheden of problemen direct oplossen met jou als klant. Het komt dan ook zelden voor dat er een geschil ontstaat waarbij tussenkomst van een derde partij nodig is. Mocht die noodzaak toch ontstaan, dan kun je er gerust op zijn dat je als consument tot ICTWaarborg kunt wenden voor bemiddeling. Doordat deze noodzaak zelden aanwezig is, ontvangen wij veel positieve beoordelingen op Trustpilot, Tweakers.net en Hardware.Info.

Zie voor meer informatie over ICTWaarborg en de zekerheden die de certificering met zich meebrengt de website van ICTWaarborg: ictwaarborg.nl

ICT WaarborgICT Waarborg
ICT KeurmerkICT Keurmerk

Sinds 1 oktober 2015 mag Azerty zich keurmeester noemen van ICTKeurmerk. Dit keurmerk is door ICTWaarborg in het leven geroepen als reactie op de toenemende internetonveiligheid. Apparatuur waaraan het ICTKeurmerk wordt toegekend voldoet aan de best mogelijke beveiliging.