• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

DDR4

Ben je op zoek naar nieuw intern geheugen voor je systeem? Dan ben je bij Azerty aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan DDR4 Ram geheugen.  Dit geheugen is de opvolger van de voorgaande DDR3 en levert nog betere prestaties. Lees hier alles wat je moet weten over DDR4 en bestel het eenvoudig en snel.

 

Er zijn 3739 resultaten gevonden

3649-3672 van 3739 resultaten

Er zijn 3739 resultaten gevonden

3649-3672 van 3739 resultaten

Wat is DDR4 en zijn geschiedenis?

De Double Data Rate 4, is één in de generatie van de DDR RAM die aanzienlijke verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorgangers. Met hogere snelheden en efficiëntie heeft dit model de gaming- en prestatie-ervaring naar een hoger niveau getild. Azerty biedt een scala aan opties, waaronder DDR4 16 GB geheugen modules die je systeemkracht een flinke boost geven.

Verschillende varianten

Bij Azerty vind je diverse varianten van de Double Data Rate 4, van standaard tot hoogwaardig, die voldoen aan de behoeften van zowel gamers als professionals. Of je nu op zoek bent naar snelheid, capaciteit of betrouwbaarheid, we hebben de perfecte opties voor jou.

Voordelig DDR4 bestellen

Bij Azerty streven we naar klanttevredenheid. Onze toegewijde klantenservice staat altijd paraat om je te helpen met al je vragen en keuzes. Bovendien bieden we snelle levering - bestel vóór 23:00 uur en je hebt jouw DDR4-geheugen morgen al in huis!

DDR4 kopen bij Azerty?

Het bestellen van DDR4 bij Azerty is eenvoudig. Blader gewoon door ons assortiment op onze gebruiksvriendelijke website, plaats je gewenste producten in je winkelwagen en volg de eenvoudige stappen om je bestelling af te ronden. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je PC-upgrade te realiseren.

Nog twijfels?

Twijfel je nog steeds welke DDR4 het beste bij jouw behoeften past? Geen zorgen! Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wil je graag informatie over andere componenten? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.

Wacht niet langer. Upgrade je systeem met hoogwaardige DDR4 van Azerty en ontdek de voordelen van verbeterde prestaties en soepele multitasking. Koop vandaag nog en geef je PC de boost die het verdient!

loader
Bezig met laden...