Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Nvidia GeForce RTX 3070

Met de Nvidia GeForce RTX 3070 koop je niet alleen een videokaart met live raytracing, je krijgt ook de prestaties van een GeForce RTX 2080 Ti voor een veel lagere prijs! De GeForce RTX 30-serie met Ampere architectuur neemt een enorme sprong in grafische prestaties om meer frames op je scherm te laten zien en game-werelden tot leven te wekken. Vergeleken met de GeForce RTX 2070 SUPER is het aantal CUDA cores ruim verdubbeld en is de rekenkracht enorm gestegen. Zo ben je klaar voor elke game en elke uitdaging!

GeForce RTX 3080 | Geforce RTX 3090 | Gaming monitoren

De beschikbaarheid van sommige recent gelanceerde producten is zeer slecht. De verschillende fabrikanten kunnen simpelweg niet voldoende chips produceren om aan de vraag te voldoen. Op dit moment is er geen concreet zicht op wanneer deze situatie gaat verbeteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om tijdelijk geen bestellingen aan te nemen voor sommige producten, in ieder geval zolang de huidige situatie voortduurt.

Meer info AMD/Nvidia


Sorting:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...