Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Computerhulp

Azerty Thuis Support

Je koopt een door Azerty samengestelde pc of laptop. Dan ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze experts zijn continu bezig de beste samenstelling van componenten in de Azerty systemen te stoppen voor maximale performance en betrouwbaarheid voor een goede prijs. Onze systemen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan een pc voor kantoorgebruik of om te gamen. Het gebruiksdoel bepaalt welke desktop hebt beste bij jou past. Ben je een gamer, dan heb je een snellere en krachtigere desktop nodig dan wanneer je alleen wilt internetten. Mocht je weinig ruimte hebben, dan biedt een all-in-one computer een oplossing. Bij deze systemen zijn de computer en het scherm in één geheel verwerkt.

Je hebt een pc besteld bij Azerty en inmiddels heb je het systeem al in huis, dat wordt unboxen en aanzetten! Is dit voor jou niet zo vanzelfsprekend en zou je graag al jouw huis-, tuin- en keukenvragen willen stellen? In samenwerking met Monteur aan Huis wordt Azerty Thuis Support hiervoor aangeboden. Heb je meer technische vragen, dan zal de Azerty Thuis Support niet voldoen.

Wat kun je verwachten van de Azerty Thuis Support?

Met Azerty Thuis Support ben je het hele jaar verzekerd van onbeperkt telefonische en remote computerhulp. Het maakt niet uit hoeveel vragen je hebt over jouw laptop of computer, je mag Monteur aan Huis onbeperkt bellen en zij lossen de problemen graag voor je op. Denk hierbij dus niet aan zwaar technische problemen, maar aan hulp bij het instellen van je e-mail, het aansluiten van je pc, het verwijderen van een virus, het instellen van internet of aan het installeren van programma’s.

Ook is het mogelijk om (tegen meerprijs) extra hardware in jouw systeem bij jou thuis in te laten bouwen door de Monteur aan Huis-specialisten. Een extra harde schijf kan op die manier snel bij jou worden ingebouwd, waarbij zij ook de verantwoordelijkheid nemen voor het overzetten van al jouw belangrijke data.

Je hebt al de beschikking over Azerty Thuis Support voor € 85,- per jaar.