Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Aangepaste openingstijden zaterdag 2 februari

Op zaterdag 2 februari sluiten wij om 14:00 uur. Dit geldt voor heel Azerty, dus ook voor de afhaalbalie in Raalte, ons magazijn en onze klantenservice. Je kunt je vragen gewoon doorsturen via e-mail (zie Contactinformatie), wij zullen deze dan na het weekend zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Uiteraard kun je wel gewoon je bestelling plaatsen via onze website. Producten die bij ons in Raalte op voorraad zijn worden net als altijd voor je gereserveerd en op zondag 3 februari verzonden. Op maandag 4 februari pakken wij je bestelling weer verder op, zodat je jouw producten zo snel mogelijk in huis hebt.

Contactinformatie afdelingen

Heeft u een specifieke vraag waarvoor u direct met een bepaalde afdeling contact op wilt nemen? Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende afdelingen binnen Azerty.

Vragen over administratie en betalingen

Heeft u een vraag over betalingen, betaalmethoden of een andere administratieve vraag? Neem dan gerust contact op met onze administratie.

Email: administratie@azerty.nl
Telefonisch: 0572 328 120

Vragen over service en retourneren

Heeft u een vraag over garantie, een geretourneerd product of een andere servicevraag? Neem dan direct contact op met onze serviceafdeling.

Email: service@azerty.nl
Telefonisch: 0572 328 120

Technische vragen vóór het plaatsen van een bestelling

Heeft u voordat u uw bestelling heeft geplaatst een technische vraag over de samenstelling van een systeem, compatibiliteit van bepaalde producten of een andere vraag waarvoor u direct een expert nodig hebt? Neem dan direct contact op met onze technische helpdesk.

Email: helpdesk@azerty.nl
Telefonisch: 0572 328 120

Overige vragen

Heeft u een vraag die niet direct in één van de genoemde categorieën valt? Stel deze dan aan één van onze medewerkers via de algemene kanalen en wij zorgen dat uw vraag goed terecht komt.

Email: verkoop@azerty.nl
Telefonisch: 0572 328 120