Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

dell logo

OptiPlex Desktop

Breid uw productiviteit uit

De OptiPlex desktops zijn uitgerust met veelzijdige vormgeving, aangepaste configuraties en 9e generatie Intel® Core™ processors voor een slimmere en snellere desktopervaring.

optiplex header

Geweldige prestaties. Klein ontwerp

OptiPlex Micro bespaart ruimte dankzij het kleinste chassisontwerp. Dankzij de verschillende montage-opties zijn ze eenvoudig te bevestigen en aan te passen aan uw werkruimte. Deze systemen zijn klein maar krachtig, dankzij de 9e generatie Intel® Core™ processors.

Geweldige prestaties. Klein ontwerp

Small form factors en towers

OptiPlex small form factors en towers zijn ontworpen om in uw omgeving te passen. We hebben ze gemaakt met de kracht van 9e generatie Intel® Core™ processors in een ruimtebesparend ontwerp voor maximale prestaties in elke werkruimte.

Small form factors en towers

All-in-Ones

De OptiPlex All-in-Ones verpakken de krachtige prestaties die u nodig hebt in een uiterst stijlvol ontwerp. Uitgerust met een optioneel 4K Ultra HD-beeldscherm, zodat u kunt genieten van scherpe en gedetailleerde beelden bij elk project. Daarnaast zijn deze desktops eenvoudig te installeren en upgraden dankzij een gereedschapsloos ontwerp voor meer uptime voor medewerkers en IT.

All-in-Ones

All-in-One (AIO)-standaard

De OptiPlex All-in-One standaarden combineren het aantrekkelijke, ruimtebesparend ontwerp van een All-in-One met de flexibiliteit om uw beeldschermen afzonderlijk van het systeem te beheren.

Configureer uw OptiPlex Micro All-in-One standaard of Small Form Factor All-in-One standaard met de nieuwe Dell schermen, variërend van 19" tot 27", of gebruik een van uw bestaande beeldschermen.

De standaards zijn zeer veelzijdig, met een uitschuifbaar handvat om de monitor eenvoudig te verplaatsen en de mogelijkheid om te draaien, kantelen, roteren en in hoogte te verstellen.

All-in-One (AIO)-standaard

Eenvoudig samenwerken

Transformeer uw bestaande vergaderruimte in een slimme, veilige ruimte met Intel Unite® software. Deze unieke applicatie, in combinatie met de OptiPlex 7000 Micro serie en 7000 All-in-One serie, biedt mogelijkheden voor draadloze communicatie zodat u verbinding kunt maken met uw collega's, of ze nu aan de tafel zitten of aan de andere kant van de wereld.

Eenvoudig samenwerken