Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Waarom monitoren van Dell?

header dell monitoren

Waarom kiezen voor Dell monitoren

Innovatief

Dell is een voorloper op het gebied van innovatie om zo onze klanten de beste beeldschermtechnologie te bieden, van ultieme resolutie, contrasten en kleuren tot indrukwekkende gebruikerservaringen en ongeëvenaarde bruikbaarheid.

Ontworpen voor productiviteit

Dell monitoren zijn ontworpen om de productiviteit helpen te verhogen, van functies voor multitasking, meer ruimte op het scherm, dunnere panelen en kleinere standaards om meer werkruimte vrij te maken, een ultradunne bezel die het opstellen van twee monitoren vereenvoudigt tot toekomstbestendige connectiviteit. Redenen genoeg om vandaag uw monitor bij Dell te vernieuwen en uw productiviteit een boost te geven.

Bekroonde kwaliteit

De kwaliteit, prestaties en bruikbaarheid van deze monitoren worden onderschreven door een breed scala aan onderscheidingen en positieve beoordelingen van over de hele wereld: van vooraanstaande computertijdschriften en -websites tot consumentenonderzoek.

Betrouwbaar

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, dankzij de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u verwacht van Dell. Bovendien profiteert u zelfs van 3 jaar ondersteuning voor Advanced Exchange Service en de Premium Panel Exchange (beschikbaar voor de Dell UltraSharp en P serie monitoren).

Milieubewust

Dell monitoren voldoen aan milieunormen en zijn vervaardigd van en worden verzonden met minder milieubelastende materialen. Sterker nog, meer dan 75% van onze zakelijke monitoren bevat minstens 25% gerecycled plastic. De geïntegreerde energiebesparende functies van bepaalde monitoren kunnen u helpen uw energieverbruik te verlagen en zo een nuttige bijdrage te leveren aan het milieu.

Monitoren maken het verschil

monitor icon

Nr. 1 monitormerk ter wereld

monitor icon

's Werelds eerste 49” dubbele QHD monitor.

monitor icon

's Werelds beste 24” touchmonitor.

monitor icon

Dell 24 monitor heeft de kleinste monitorstandaard in zijn klasse.

Het meest uitgebreide beeldschermportfolio

UltraSharp

UltraSharp

Topkwaliteit monitoren die zijn voorzien van een innovatief ontwerp en technologie voor ultieme prestaties. Geselecteerde modellen zijn inclusief Dell PremierColor voor kleurkritische taken.

BEKIJK HIER
P serie

P serie

Verbeter werkprestaties met deze betrouwbare monitoren die zijn uitgerust met functies om de productiviteit te verhogen.

BEKIJK HIER
E serie

E serie

Deze betaalbare monitoren zijn ontworpen om alledaagse problemen aan te pakken, zorgen voor meer bedrijfsefficiëntie en passen bij uw budget

BEKIJK HIER
Groot formaat monitoren

Groot formaat monitoren

Ervaar betere samenwerking in vergaderruimten of klaslokalen. Bovendien blijft uw publiek boeien met interactieve touchtechnologie bij geselecteerde modellen.

BEKIJK HIER
ALLE MONITOREN VAN DELL