Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Actieperiode: 1 april 2018 t/m 31 maart 2019

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemende Epson printer.
Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
Stap 3: Ga binnen 30 dagen na aankoop van het product naar de actiepagina van Epson om jouw cashback te claimen epson.nl.
Stap 2: Vul op de actiepagina van Epson aanvraagformulier in en upload een kopie van de factuur en verzend de aanvraag.
Stap 2: Ontvang via Epson jouw garantieuitbreiding.

Actievoorwaarden van Epson zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 1 april 2018 en 31 maart 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Epson, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Epson en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.