Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Klachtenprocedure

Azerty heeft het verlenen van optimale service hoog in het vaandel staan. Helaas kan het soms toch voorkomen dat je niet honderd procent tevreden bent over de aan jou verleende service of over de door jou aangekochte producten. Wij lossen dit graag voor je op.

Klachten

Het kan gebeuren dat je een klacht heeft over een product, dienst of over de door Azerty verleende service. Om je alsnog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om te voorkomen dat een vergelijkbare situatie in de toekomst nogmaals voorkomt, vragen wij je om je klacht aan ons door te geven. Doe dit, mede om eventuele schade te beperken, zo snel mogelijk.

Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die je op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten.

Geef een klacht altijd schriftelijk aan ons door. Na het indienen van een klacht zul je uiterlijk binnen 14 dagen antwoord van ons ontvangen. Mocht het zo zijn dat wij meer tijd nodig hebben om je van een inhoudelijk antwoord te voorzien, dan laten wij je binnen 14 dagen weten wanneer jij alsnog een antwoord kunt verwachten.

Je kunt jouw klachten opsturen naar .

Ben je als consument niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht, dan kun je gebruikmaken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier in te vullen via ictwaarborg.nl.

Daarnaast biedt de Europese Commissie een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die je kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.