Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

GEBOREN OM TE JAGEN

KOOP GEFORCE RTX, KRIJG WOLFENSTEIN®: YOUNGBLOOD.*

Verlies jezelf in de ultieme co-op ervaring, aangestuurd door NVIDIA® GeForce RTX. Het revolutionaire RTX-platform biedt maximale prestaties en visuele beeldkwaliteit met realtime raytracing en programmeerbare shaders. RTX-technologie verbetert het realisme in een gestoorde, alternatieve versie van Parijs in de jaren tachtig, waar je het regime aanvalt in het eerste moderne Wolfenstein co-op avontuur co-op adventure, Wolfenstein®: Youngblood.

Voor een beperkte tijd krijg je Wolfenstein®: Youngblood bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gamedesktop of gamelaptop uit de GeForce RTX 20-serie.

NU KOPEN

Eén code per persoon

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


WOLFENSTEIN®:YOUNGBLOOD MET GEFORCE RTX

Speel samen met een vriend, ontdek het gestoorde Parijs van de jaren tachtig en schop het Regime uit de Stad van het Licht.


Krijg Wolfenstein: Youngblood van Nvidia bij RTX-aankopen

Actieperiode: 28 mei 2019 t/m 6 augustus 2019, of zolang de voorraad strekt
Geplande releasedatum: 26 juli 2019
Claimperiode vouchercode (bij Azerty): 28 mei 2019 t/m 26 augustus 2019
Claimperiode games (bij Nvidia): 28 mei 2019 t/m 2 september 2019
Geldig op alle losse Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, RTX 2080, RTX 2070 en RTX 2060-videokaarten.
Let op: 1 vouchercode per order.

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.
Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
Stap 3: Stuur binnen de claimperiode (bij Azerty) de factuur per email naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Nvidia Wolfenstein Youngblood Bundle".
Stap 4: Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
Stap 5: Download de nieuwste versie van GeForce Experience via nvidia.com/nl-nl/geforce/geforce-experience.
Stap 6: Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij Nvidia) via GeForce Experience.
Stap 7: Veel gameplezier!

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 28 mei 2019 t/m 6 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.