Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Gigabyte Let's Hear IT!

Ontvang tot wel €100 aan Steam Wallet Codes bij aankoop van een AORUS/GIGABYTE Monitoren!▶ Deze actie geldt van 13 mei 2021 tot en met 31 mei 2021.
▶ Koop tijdens deze periode één van de geselecteerde Gaming monitoren bij één van de
  deelnemende resellers (zie lijst).
▶ Schrijf een review van je aankoop op Tweakers.net. Let op: dit is een vereiste om deel te
  nemen aan deze actie.
▶ Stuur via de actiepagina je aanvraag in met
   (1) scan of foto van je aankoopfactuur, en
   (2) plak de link van je review, samen met je Tweakers.net username.
▶ Aanvragen en reviews worden pas na twee weken na aankoop in behandeling genomen.
▶ Na registratie en je aanvraag ontvang je je Steam Wallet Codes binnen enkele weken.
▶ Lees de uitgebreide voorwaarden onderaan deze pagina.CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 13 mei 2021 tot en met 31 mei 2021

De deadline voor je Steam Wallet Code aanvraag is 15 juni 2021

CLAIM BIJ Gigabyte

Actievoorwaarden van Gigabyte zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 13 mei 2021 en 31 mei 2021, of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaatsvindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Gigabyte, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je Gigabyte en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. Gigabyte en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.