Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Ontvang tot wel €60 aan Steam Wallet Codes bij aankoop van een AORUS/GIGABYTE Motherboards en AMD Ryzen CPUs!

Ontvang tot wel €60 aan Steam Wallet Codes bij aankoop van een AORUS/GIGABYTE Motherboards en AMD Ryzen CPUs!

Deze actie geldt van 8 maart 2021 tot en met 30 april 2021.
Koop tijdens deze periode één van de geselecteerde AMD moederborden
Koop je een AMD Ryzen processor erbij dan stuurt Gigabyte een additionele Steam Wallet code
Schrijf een review van je aankoop op Tweakers.net. Let op: dit is een vereiste om deel te nemen aan deze actie.
Een review over het moederbord is voldoende maar een moederbord / processor combinatie is natuurlijk ook goed.
Stuur via de actiepagina van Gigabyte je aanvraag in met      
(1) scan of foto van je aankoopfactuur, en
(2) plak de link van je review, samen met je Tweakers.net username.
Aanvragen en reviews worden pas na twee weken na aankoop in behandeling genomen.
Na registratie en je aanvraag ontvang je je Steam Wallet Codes binnen enkele weken vanuit Gigabyte.
Lees de uitgebreide voorwaarden onderaan deze pagina.

Let op: Koop je - in dezelfde bestelling - ook een AMD processor dan ontvang je een extra Steam Wallet code!

[Actievoorwaarden]

- Je hebt een AORUS Club account nodig om je registratie in te dienen op www.aorus.com

- Om deel te kunnen nemen aan deze actie, dien je binnen de actieperiode, één van de geselecteerde moederborden aan te kopen bij van de deelnemende resellers.

- Wanneer je in dezelfde bestelling ook nog een van de geselecteerde AMD Ryzen processoren koop dan sturen we je een extra Steam Wallet Code. Let op dat de processor op dezelfde factuur dient te staan als het moederbord.

- Je dient een publieke review te plaatsen op de genoemde website van minimaal 30 woorden. Je aankoop dient minimaal twee weken oud te zijn voordat je mee kunt doe naan deze actie.

- Houdt rekening mee met de actieperiode! De actie gaat van start bij deelnemende resellers van GIGABYTE AORUS op 22 maart 2021 en loopt tot 30 april 2021. Heb je in de afgelopen twee weken (periode 1-14 maart 2021) een moederbord gekocht dan kun je toch deelnemen aan deze actie. Heb je geen factuur dan geldt de datum van de order bevestiging. Let op: deze worden altijd gecontroleerd bij de reseller.

- De deadline voor je Steam Wallet Code aanvraag is 15 mei 2021. Na deze datum wordt je aanvraag geweigerd! Geen uitzonderingen!

- Het verwerken van je aanvraag kan tot maximaal 6 weken duren. Waarschijnlijk al eerder maar de controle van aankoopbewijzen gebeurt eens per twee weken. Meestal heb je je code binnen twee weken dus.

- Je kunt maar één keer mee doen aan deze actie. Maximaal één moederbord, één processor!

- Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct invullen en versturen van alle benodigdheden. Slechte foto’s, spelfouten en verkeerde emailadressen kunnen ervoor zorgen dat je aanvraag geweigerd wordt!

- Stuur je aanvraag pas na de cool down periode(wet koop op afstand etc) in. Wij behandelen aanvragen pas na twee weken en de facturen worden gecontroleerd bij de reseller of de producten zijn geretourneerd. Bij misbruik zal GIGABYTE het bedrag van de ten onrechte geclaimde Steam Wallet code terugclaimen waarbij additionele kosten worden verhaald op de aanvrager.

- Persoonlijke informatie zoals adresgegevens, emailadressen, naam worden uitsluitend gebruikt ter controle van de correctheid van de aanvraag en voor eventuele afhandeling van de rewards. Deze informatie wordt vergaard volgens onze algemene privacy policy. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor deze actie en wordt verwijderd wanneer de actie is voltooid.

- Heb jee complete computer gekocht, stuur ons dan een factuur met alle onderdelen die erin zitten om deel te kunnen nemen aan deze actie.

- Deelnemende landen zijn België, Luxemburg, en Nederland.