Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Zorgeloos genieten van 3 jaar uitgebreide garantie op geselecteerde HP Printers.

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw nieuwe HP printer nadat u deze gekocht heeft? Speciaal daarvoor bieden wij nu een kosteloze garantie-uitbreiding van maar liefst 3 jaar aan. Als u een van de speciaal geslecteerde HP printers koopt, kunt u binnen 60 dagen na aankoop een extra garantie van 3 jaar claimen. Een zorgeloos idee toch?

Claim een commerciële garantie op specifieke HP Printers, bescherm uw investering en zorg voor extra zekerheid. Deze garantie wordt gratis aangeboden door HP en is alleen geldig voor eindklanten (d.w.z. klanten die het product hebben aangeschaft voor eigen gebruik). U kunt maximaal 50 producten per eindgebruiker claimen. Let op: de aanbieding is alleen geldig bij gebruik van uitsluitend originele HP Supplies.

Hoe claimt u uw HP commerciële garantie?*

 • 1. Koop een van de geselecteerde HP Printers.
 • 2.Vul binnen 60 dagen na aankoop de gevraagde registratie informatie in. De informatie over uw printer en uw adresgegevens zijn nodig voor de registratie.
 • 3. Om de beveiliging van uw gegevens te waarborgen, is de tijd voor registratie beperkt (20 minuten). Wij raden u daarom aan om alle gegevens bij de hand te houden voordat u hiermee begint: serienummer van uw product, gescande factuur, persoonlijke gegevens.
 • 4. Binnen zes weken ontvangt u de bevestigingsmail van uw registratie voor HP commeriële garantie.
 • Bekijk alle geselecteerde HP Printers en informatie via: hp.nl/geldterug. De aanbieding is alleen geldig bij gebruik van uitsluitend originele HP Supplies.


  *Deze garantie omvat de commerciële garantie die HP standaard geeft (ook wel HP beperkte garantie genoemd) plus aanvullende commerciële garantie (zoals gedefinieerd in de producttabel) door HP onder voorbehoud van registratie binnen 60 dagen na aanschaf en acceptatie van de voorwaarden.

  Wettelijke rechten van de consument Bent u een consument, dan zijn de voordelen van de HP commerciële garantie van toepassing bovenop de wettelijke rechten waarover u kunt beschikken in het kader van wetgeving inzake consumentenbescherming met betrekking tot goederen die niet in overeenstemming zijn met het verkoopcontract. Deze aanbieding beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze uw wettelijke rechten als consument. Ga voor meer informatie naar: Wettelijke garantie voor de consument.

  HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One printer

  3 jaar garantie
  €30,- cashback

  Bestelnr.: 3UK83B

  IPB prijs: €118,-

  HP OfficeJet Pro 9020 All-in-One printer

  3 jaar garantie
  €40,- cashback

  Bestelnr.: 1MR78B

  IPB prijs: €166,-

  HP Color LaserJet Pro MFP M183fw printer

  3 jaar garantie
  €30,- cashback

  Bestelnr.: 7KW56A

  IPB prijs: €243,-

  HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw printer

  3 jaar garantie
  €50,- cashback

  Bestelnr.: 7KW75A

  IPB prijs: €302,-

  HP OfficeJet Pro 7740 breedformaat All-in-One printer

  3 jaar garantie

  Bestelnr.: G5J38A

  IPB prijs: €156,-