Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

HP ProDesk 400 desktop pc serie

De werkplek krimpt, de werkvoorraad niet

Geweldige prestaties zien er voortaan ook gestroomlijnd uit. De desktops uit de HP ProDesk 400 serie met Intel® i5-processor bieden beveiligingsfeatures en connectiviteit die nodig zijn om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen die u verwacht. Als u nu een geselecteerde HP ProDesk uit de 400 serie aanschaft, profiteert u tijdelijk van aantrekkelijk voordeel!

Altijd een opgeruimd bureau met de desktop mini!

Neem bijvoorbeeld de HP ProDesk 400 desktop mini. Zakelijke kracht zit slim verpakt in een apparaat dat kleiner is dan een paperback. Deze desktop mini is eenvoudig achter een beeldscherm te monteren met bijvoorbeeld de HP mounting bracket. Zo bespaart u veel ruimte op uw bureau. Ideaal als er op kantoor een clean desk policy geldt en natuurlijk ook praktisch als u veel vanuit huis werkt. Bovendien is werken op een desktop met beeldscherm veel prettiger dan uren moeten turen naar een klein notebookscherm.

Krachtige prestaties in een compact design

Een HP ProDesk uit de 400 serie is een zakelijke desktop die krachtig en betrouwbaar is. Werk productief in elke situatie met Windows 10 Pro en krachtige features op het gebied van samenwerking, connectiviteit en veiligheid. En dankzij de gemakkelijke uitbreidingsmogelijkheden groeit elke HP ProDesk met uw onderneming mee.

Veilig door ingebouwde security features

Werk veilig dankzij ingebouwde beveiligingsoplossingen. HP Sure Click beschermt tegen websites, bijlages, malware, ransomware en virussen. HP Sure Sense maakt gebruik van deep learning AI om nog nooit vertoonde aanvallen te identificeren en in quarantaine te plaatsen.

Profiteer ook van korting op accessoires

Dit is de all-in-one versie binnen deze serie desktops. De HP ProOne 440 all-in-one pc met 24 inch scherm is eenvoudig te implementeren, bijzonder stijlvol en rijk aan functies.