Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

BEREID JE VOOR OM TE VECHTEN

Je ontvangt Call of Duty: Black Ops 4* als je een in aanmerking komende desktop of boxed processor met Unlocked Intel® Core™ i5, i7 of i9 aanschaft of een in aanmerking komende notebook met een Intel Core i7 of i9 H-series processor.
Call of Duty: Black Ops 4 bevat indrukwekkende multiplayergevechten, de grootste zombie-modus ooit met drie volledige avonturen bij de lancering, en Blackout, waarin het universum van Black Ops tot leven komt in één gigantisch gevecht. Black Ops 4 is de meest geavanceerde, verfijnde en aanpasbare Call of Duty® PC-shooter ooit gecreëerd met ondersteuning voor onbeperkte framerate, 4K-resolutie, HDR en ultrawide monitoren, en extra features voor de PC-community.

DEELNEMENDE PRODUCTEN

Notebooks

Met de volgende processors: Core i9-8950HK - Core i7-8750H
Core i7-8850H

AAN DE SLAG

Koop een in aanmerking komende Desktop of Boxed processor met Unlocked Intel® Core™ i5, i7 of i9 of een in aanmerking komend Notebook met een Intel Core i7 of i9 H-series processor.


Actieperiode: 12 oktober 2018 t/m 30 april 2019
Claimperiode (bij Azerty): 12 oktober t/m 23 mei 2019
Claimperiode (bij Intel): 12 oktober t/m 30 mei 2019
Geldig op de hierboven genoemde Intel-processoren.
Let op: per factuur en per klant wordt slechts één code verstrekt. Bij vermoeden van meerdere claims door dezelfde persoon behoudt Intel zich het recht voor om codes ongeldig te maken.

1Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.

2Ontvang het product en de factuur.

3Stuur binnen de claimperiode (bij Azerty) de factuur per e-mail naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Intel Black Ops 4 Actie".

4Ontvang binnen 5 werkdagen een hoofdsleutel (vouchercode) per e-mail.

5Verzilver de vouchercode bij Intel op: softwareoffer.intel.com

6Voer je hoofdsleutel in.

7Vul de korte enquête in en klik op Verzenden.

8Selecteer Call of Duty: Black Ops 4.

9Klik op installeren en volg de instrucies om van je nieuwe game te kunnen genieten.

De aanbieding is geldig t/m 30 mei 2019, zolang de voorraad strekt. We behouden ons het recht voor om titels in de aanbieding te vervangen door titels met dezelfde of een grotere waarde. Bepaalde titels zijn mogelijk niet voor alle klanten beschikbaar vanwege leeftijdsbeperkingen. De aanbieding kan op elk moment, om elke reden, en zonder kennisgeving vooraf, naar eigen goeddunken van Intel worden gewijzigd, geannuleerd of opgeschort als de eerlijkheid of integriteit vanwege een menselijke of een technische fout wordt aangetast. De sponsor van de aanbieding is Intel Corporation, 2200 Mission College Blvd., Santa Clara, CA 95054, V.S. Als je wilt deelnemen, moet je een in aanmerking komend product tijdens de verzilveringsperiode kopen, de hoofdsleutel invullen die je van een deelnemende winkelier hebt ontvangen, en een korte enquête al dan niet anoniem invullen. Gegevens die je verzendt, worden op servers in de V.S. verzameld, opgeslagen, verwerkt en gebruikt. Voor meer informatie over de details van de aanbieding en of je hiervoor in aanmerking komt, over het verzilveren en over het gegevensbeleid, neem je contact op met een deelnemende winkelier of ga je naar: https://softwareoffer.intel.com/offer/callofduty/terms

*© Copyright 2018 Intel Corporation. Alle rechten voorbehouden. Intel en het Intel-logo zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterbedrijven in de V.S. en/of andere landen. Anderen kunnen eigendomsrecht hebben op andere namen, logo's en merken.

Actievoorwaarden van Intel zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum vanaf 12 oktober 2018 t/m 30 mei 2019. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Intel, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Intel en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.