Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Ontvang tot meer dan € 80 aan software bij aankoop van een in aanmerking komende Intel Core-processor.

Actieperiode: 27-8-2021 - 31-1-2022

* of zolang de voorraad strekt.

Claimperiode bij Intel: 27-8-2021 - 28-2-2022

Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy bevat alle singleplayer-campagnes van de legendarische first-person shooters Crysis, Crysis 2 en Crysis 3, geoptimaliseerd voor de hardware van vandaag. Beleef het avontuur opnieuw in deze voordelige alles-in-één bundel.


Humankind

HUMANKIND™ is het magnum opus van Amplitude Studios, een historisch strategiespel waarin JIJ het volledige verhaal van de mensheid herschrijft – een samensmelting van cultuur, geschiedenis en waarden waarmee je een beschaving kunt creëren die even zo uniek is als jij.

Alle deelnemende processoren


CLAIMINSTRUCTIES


Actieperiode: 27-8-2021 - 31-1-2022

Claimperiode bij Intel: 27-8-2021 - 28-2-2022STAP 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product en ontvang product en factuur.

STAP 3

Ontvang binnen 10 werkdagen je vouchercode per e-mail.*

STAP 3

Verzilver je vouchercode binnen de claimperiode van Intel volgens de stappen in de e-mail.

STAP 4

Veel gameplezier!

Let op:

Om een gamecode te krijgen moet je het actieproduct binnen de actieperiode ontvangen! Pc's die na de actieperiode geleverd worden, komen dus niet in aanmerking voor deze actie.

*Heb je 10 werkdagen na ontvangst van je factuur nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl. Zorg wel dat je dit uiterlijk 5 werkdagen voor het einde van de claimperiode bij Intel doet, zodat we nog op tijd naar je vraag kunnen kijken.

Claim bij Intel

Actievoorwaarden van Intel zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 27 augustus 2021 en 31 januari 2022 of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaatsvindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het inwisselen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Intel, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je Intel en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. Intel en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.