Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Compromisloze prestaties, veel waar voor uw geld
A2000 NVMe PCIe SSD

De A2000 NVMe PCIe SSD van Kingston is een betaalbare opslagoplossing met indrukwekkende prestaties. Met lees-/schrijfsnelheden tot 2.200/2.000MB/s1 levert de A2000 3x de prestaties van een SATA SSD met snellere laadtijden, minder stroomverbruik en minder warmte. De A2000 SSD is ontworpen voor gebruikers van basissystemen, fabrikanten van speciaal gebouwde systemen en mensen die hun eigen systeem bouwen of hun pc willen upgraden. De A2000 heeft een enkelzijdig, plat M.2-ontwerp en functioneert optimaal indien geïnstalleerd in een ultrabook of een pc met een small form factor (SFF PC).

Beschikbaar in capaciteiten van 250GB tot 1TB2 om te voldoen aan de eisen van uw systeem. De A2000 is een zelfversleutelende schijf die end-to-end gegevensbescherming ondersteunt met 256-bit XTS-AES hardwareversleuteling en het gebruik van onafhankelijke softwareleveranciers mogelijk maakt met TCG Opal 2.0 beveiligingsbeheeroplossingen zoals Symantec™, McAfee™, WinMagic® en andere. De A2000 heeft ook ingebouwde eDrive-ondersteuning, een beveiligingsopslagspecificatie voor gebruik met BitLocker.

Highlights:
  • NVMe PCIe-prestaties tegen een fractie van de kosten
  • Ondersteunt een volledig beveiligingspakket (TCG Opal, XTS-AES 256-bit, eDrive)
  • Ideaal voor ultrabooks en systemen met een small form factor (SFF PC)
  • Upgrade uw pc met maximaal 1TB2
NVMe PCIe-prestaties tegen een fractie van de kosten

NVMe PCIe-prestaties tegen een fractie van de kosten

De A2000 is een betaalbare oplossing met indrukwekkende lees-/schrijfsnelheden tot 2.200/2.000MB/s1.

Volledig beveiligingspakket

Volledig beveiligingspakket

Bescherm en beveilig uw gegevens met Kingstons zelfversleutelende schijf.

Optimale systemen

Optimale systemen

Ideaal voor ultrabooks en systemen met een small form factor (SFF PC).

Meerdere capaciteiten

Meerdere capaciteiten

Upgrade uw pc met maximaal 1TB2.

Kingston A2000

250 GB
500 GB
1 TB
  1. Een deel van de vermelde capaciteit op een flashopslagapparaat wordt gebruikt voor formatteren en andere functies en is dus niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daardoor is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan wat op de producten wordt vermeld. Ga voor meer informatie naar de Flashgeheugengids van Kingston op kingston.com/flashguide.