Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Kingston UV500 SSD

Kingston’s DataTraveler® Generatie 4 (DTIG4) USB flashdrive beschikt over USB 3.0 voor snelle en gemakkelijke overdracht van muziek, video en meer. Zijn praktisch design en trendy kleuren maken hem ideaal voor dagelijks gebruik op het werk, thuis, op school of waar u ook maar uw gegevens meeneemt. Hij is backwards compatible met de bestaande USB 2.0-aansluitingen, waardoor gebruikers van 2.0 in de toekomst kunnen migreren naar 3.0 zonder hun drive te hoeven vervangen. DTIG4 is beschikbaar in capaciteiten tot 128GB1 en wordt geleverd met een productgarantie van vijf jaar, gratis technische ondersteuning en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston®.

Highlights:
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren per capaciteit
  • Grote, kleurrijke lus die eenvoudig aan sleutelhangers bevestigd kan worden
  • Praktische dop beschermt de USB plug-and-play gegevens
  • Aan te passen met uw logo en/of digitale bestanden
Klein en compact

Klein en compact

De lichtgewichte opslagoplossing die gemakkelijk mee te nemen is.

Gemakkelijk

Gemakkelijk

Voor ultieme draagbaarheid is de DataTraveler G4 voorzien van een grote kleurrijke lus die eenvoudig aan de meeste sleutelhangers bevestigd kan worden, zodat u uw drive nooit zult verliezen.

Verschillende capaciteiten

Verschillende capaciteiten

De meerdere capaciteiten1 en meerdere kleuren zorgen ervoor dat u de juiste drive voor uw behoeften kunt kiezen.

Dubbele compatibiliteit

Dubbele compatibiliteit

Kingston’s DataTraveler Generatie 4 (DTIG4) USB flashdrives zijn backwards compatible met de bestaande USB 2.0-aansluitingen, waardoor gebruikers van 2.0 in de toekomst kunnen migreren naar 3.0 zonder hun drives te hoeven vervangen.