Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Een gecodeerde oplossing voor elke gebruiker.
Kingston UV500 SSD

De UV500-familie Solid State Drives van Kingston biedt een drastische verbetering van de reactiesnelheid van je bestaande systeem met ongelooflijke opstart-, laad- en overdrachtstijden vergeleken met mechanische harde schijven. Deze SSD, die wordt ondersteund door een Marvell Dean controller, en in combinatie met 3D NAND flash voor snelheden tot wel 520 MB/s en 500 MB/s1 voor lezen en schrijven, is 10X sneller dan een traditionele harde schijf voor hogere prestaties, uiterst responsieve multitasking en een sneller systeem in het algemeen. De UV500 levert end-to-end gegevensbescherming, ondersteunt 256-bit AES hardware-gebaseerde encryptie en TCG Opal 2.0 oplossingen voor beveiligingsmanagement.

De UV500 is betrouwbaarder en duurzamer dan een harde schijf en is gebouwd met NAND flash halfgeleider geheugen. Het bevat geen bewegende onderdelen, waardoor het veel minder waarschijnlijk is dat er storingen optreden dan bij een mechanische harde schijf. Het is ook koeler en stiller en de schok- en trilbestendigheid maakt het ideaal voor notebooks en andere mobiele computers.

De UV500 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van 120 GB – 1,92 TB2, zodat je het kunt gebruiken als een opstartdrive of om te profiteren van de grotere capaciteiten voor het opslaan van video's, foto's en om je meest gebruikte toepassingen te hosten.

Highlights:
  • 10 keer sneller dan een 7200 RPM harde schijf1
  • AES 256-bit hardware encryptie Self-Encrypting Drive (SED) en TCG Opal 2.0
  • Verkrijgbaar in meerdere vormfactors (2,5”/M.2/mSATA)
  • Meerdere capaciteiten tot 1,92 TB2
Ideaal voor desktops en notebooks

Ideaal voor desktops en notebooks

Wordt geleverd in meerdere vormfactors (2,5”/M.2/mSATA) die geschikt zijn voor een groot aantal systemen. Het is ideaal voor smallere notebooks en systemen met een beperkte ruimte.

Meerdere capaciteiten

Meerdere capaciteiten

Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten tot wel 1,92 TB2 om te voldoen aan je vereisten voor gegevensopslag.

Gecodeerde bescherming

Gecodeerde bescherming

Beveilig gevoelige gegevens met ondersteuning voor 256-bit AES hardware-gebaseerde encryptie en TCG Opal 2.0.

10X sneller dan een harde schijf

10X sneller dan een harde schijf1

Met ongelooflijke snelheden voor lezen/schrijven zal de UV500 niet alleen de prestaties verhogen, het kan tevens nieuw leven in oudere systemen blazen.