Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Header Kingston A400.
Kingston Canvas Select

De A400 solid-state drive van Kingston biedt een drastische verbetering van de reactiesnelheid van uw bestaande systeem met ongelooflijke opstart-, laad- en overdrachtstijden vergeleken met mechanische harde schijven. Deze SSD die wordt ondersteund door de laatste generatie controller met snelheden tot wel 500MB/s en 450MB/s(1) voor lezen en schrijven, is 10x sneller dan een traditionele harde schijf(2) voor hogere prestaties, uiterst responsief multitasking en een sneller systeem in het algemeen.

De A400 is tevens betrouwbaarder en duurzamer dan een harde schijf en is gebouwd met Flash geheugen. Het bevat geen bewegende onderdelen, waardoor het minder waarschijnlijk is dat er storingen optreden dan bij een mechanische harde schijf. Het is ook koeler en stiller en de schok- en trilbestendigheid maakt het ideaal voor notebooks en andere mobiele computers.

De A400 is verkrijgbaar in meerdere vormfactors en opslagcapaciteiten van 120GB tot 960GB(2), zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw applicaties, video's, foto's en ander belangrijke documenten. U kunt ook uw harde schijf of een kleinere SSD vervangen met een schijf die groot genoeg is voor al uw bestanden.

Deze SSD is gemaakt voor gebruik in desktops en notebooks en is niet bedoeld voor server-omgevingen.

Highlights:
  • Snelle opstart-, laad- en overdrachtstijden
  • Betrouwbaarder en duurzamer dan een harde schijf
  • Meerdere capaciteiten met ruimte voor applicaties of een vervanging voor harde schijven
10x sneller dan een harde schijf

10x sneller dan een harde schijf1

With incredible read/write speeds, the A400 SSD will not only increase performance but can also be used to breathe new life into older systems.

Robuust

Robuust

A400 is shock and vibration resistant for Robuust reliability when used in notebooks and other mobile computing devices.

Meerdere capaciteiten

Meerdere capaciteiten

Sneller overzetten en bewerken van je herinneringen dankzij de ongelooflijke 9x leessnelheden in vergelijking met traditionele klasse 10 SD kaarten.

Ideaal voor desktops en notebooks

Ideaal voor desktops en notebooks

A400 comes in 2.5” 7mm and M.2 form factors to fit in a wide array of systems. It is ideal for thin and light notebooks with limited space.

Kingston A400 2,5"

120GB
240GB
480GB
960GB

Kingston A400 M.2

120GB
240GB