• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Klachten en suggesties

Azerty heeft het verlenen van optimale service hoog in het vaandel staan. Helaas kan het soms toch voorkomen dat je niet honderd procent tevreden bent over de aan jou verleende service of over de door jou aangekochte producten. Wij lossen dit graag voor je op.

Klachten

Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een product, dienst of over de door Azerty verleende service. Om je alsnog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om te voorkomen dat een vergelijkbare situatie in de toekomst nogmaals voorkomt, vragen wij je om jouw klacht aan ons door te geven. Doe dit, mede om eventuele schade te beperken, zo snel mogelijk.

Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die je op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten.

Geef een klacht altijd schriftelijk aan ons door. Na het indienen van een klacht zul je uiterlijk binnen 14 dagen antwoord van ons ontvangen. Mocht het zo zijn dat wij meer tijd nodig hebben om je van een inhoudelijk antwoord te voorzien, dan laten wij jou binnen 14 dagen weten wanneer je alsnog een antwoord kunt verwachten.

Je kunt jouw klacht(en) mailen naar feedback@azerty.nl.

Ben je als consument niet tevreden over de afhandeling van je klacht, dan kun jij gebruikmaken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier in te vullen via ictwaarborg.nl.

Daarnaast biedt de Europese Commissie een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die je kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.

Suggesties

Heeft u een suggestie over hoe wij onze service kunnen verbeteren of hoe we u als klant nog beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons dan graag weten via feedback@azerty.nl.

Bezig met laden...