Zakelijk

De uitdaging aangaan, een prettige manier van samenwerken en heldere communicatie. 
Die manier van werken zit in onze aard. Sinds 2004 spelen wij een belangrijke rol op de zakelijke markt. 
Wij kennen onze rol als totaalleverancier en staan volledig achter onze producten, service en onze klanten. 

Natuurlijk kunnen wij verwijzen naar onze awards, waarmee veel relaties ons de afgelopen jaren beoordeeld hebben. Maar dan blijft natuurlijk de vraag: wat is het verschil tussen Azerty en al die andere leveranciers? De toegevoegde waarde van Azerty is het totaal van de gehele organisatie en de mensen. Voor ons staat een prettige, constructieve samenwerking centraal. Daarom komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een goede kop koffie bij ons in Raalte, waarbij we u graag een rondleiding geven in ons pand van 1.500 m2.

Hieronder leest u een paar goede redenen, die onze zakelijke klanten opgeven waarom ze voor Azerty kiezen

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en realiseren van op-maat projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Onze ervaren, gecertificeerde  technische service- en assemblage collega's zijn niet alleen uitermate goed in hun werk, maar kunt u beschouwen als uw eigen prettige collega’s wanneer u met een probleem kampt. Zij overleggen graag samen met u zodat het een uitdaging wordt, die op te lossen is.

Onze verkoopafdeling staat tussen 9.00 uur en 22.00 onophoudelijk voor u klaar om uw orders te begeleiden, in te voeren, te wijzigen, aan te vullen of klaar te maken voor (deel-)levering. Geen vraag is te gek, de oplossing is vaak dichtbij wanneer er mondeling overlegd kan worden.

Onze Computeronderdelen en Electronica voorraad is de meest uitgebreide, die na 17.30 uur nog beschikbaar is, om dezelfde dag verzonden te worden.

Elke bestelling, groot of klein, is voor ons belangrijk. Wij begrijpen dat ook het kleinste onderdeel van belang is in uw volgende succes. Om heldere afspraken te maken en snel te schakelen krijgt u als zakelijk klant een eigen accountmanager. Zo kunnen wij snel per mail antwoorden op uw vragen of uitleg geven per telefoon, zodat we heldere afspraken kunnen maken. 

Persoonlijk contact bevordert niet alleen een prettige samenwerking, maar zorgt er ook voor dat we net dat beetje extra kunnen geven. We houden rekening met uw voorkeuren en kijken verder dan ons assortiment breed is.
Product niet in de database? Wij doen er alles aan om u te voorzien van de spullen waarmee u graag werkt.
Zolang een product op de markt is kunnen wij het leveren.

Wanneer u met een vraag zonder oplossing zit denken wij graag met u mee. We zoeken een passende oplossing voor uw situatie, die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget.
Naast een scherpe prijs bieden wij ook de ondersteuning om uw plannen te realiseren.

Bekijk de voordelen van Azerty zakelijk.