Vandaag besteld, morgen in huis. Laatste zending 22:00 uur. 14 dagen bedenktijd 2 jaar garantie Computerwebwinkel winnaar 2013 & 2015
HomeOutletActiesComponentenRandapparatuurLaptop & PCServerTablets & TelefoonsNetwerkSoftwareBeeld & GeluidPrinting

Betaling

Bij Azerty kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt de betaling verwerkt door Multisafepayspecialist in online betaaloplossingen.
 
iDeal
Met iDeal kunt u uw bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. De kosten voor Ideal zijn 0 euro.
 
Creditcard
We bieden de mogelijkheid aan om te betalen met Visa, Maestro, Mastercard en American Express. De voordelen van deze betaalmethode voor u als klant zijn bekend. De kosten hiervoor bedragen 3% van het orderbedrag incl verzendkosten.
Wanneer u uw bestelling bij ons afhaalt kunt u betalen met PIN, hier bieden wij nog geen ondersteuning voor creditcards.  
E-bon
Wanneer u een e-bon heeft ontvangen kunt u deze bij Azerty eenvoudig verzilveren.
Door het invoeren van uw unieke code wordt de waarde van de e-bon als korting op uw bestelling verrekend.
Wanneer het saldo op de e-bon hoger is dan uw bestelling, blijft het overige saldo staan.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

E-bon
Wanneer u een cadeaubon van e-bon heeft ontvangen kunt u deze bij Azerty eenvoudig verzilveren. Door het invoeren van uw unieke code wordt de waarde van de e-bon als korting op uw bestelling verrekend. Wanneer het saldo op de e-bon hoger is dan uw bestelling, blijft het overige saldo staan.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. 
 
Pinnen
Als u uw producten ophaalt bij de afhaalbalie kunt u betalen met uw pinpas.

Rembours
Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en).
Houdt u er rekening mee dat de PostNL op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.
Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Vooruitbetalen
Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingmail van uw bestelling, instructies voor de betaling.
Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.
Gegevens kunt u ook hier vinden.
 
Kopen op rekening
Zakelijke klanten kunnen kopen op rekening. Om hiervan gebruik te maken kunt u een zakelijk account aanmaken.

Betalen vanuit België
Vanuit Belgie kunt u uw bestelling direct betalen met MrCash of Direct EBanking. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. Kosten hiervoor bedragen 1,5% van het totale orderbedrag.
U kunt ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt het tot 3 werkdagen voordat wij uw betaling ontvangen.
Waarna wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen.
 
Indien u als Belgisch bedrijf een BTW nummer kunt overleggen, is het mogelijk om zonder BTW in te kopen. Zakelijke klanten betalen daardoor in eerste instantie 0% btw en dragen dit in hun thuisland af. In dat geval dient u bij het factuuradres een BTW nummer in te vullen. In de contactgegevens, alsmede in het aflever-en factuuradres dient u dan België aan te geven als land.
 
Wanneer u vragen heeft over een betaling of betaalwijze, dan kunt u contact opnemen met onze boekhouding of mailen naar [email protected]