Betaling

Bij Azerty kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt de betaling verwerkt door Multisafepay,  specialist in online betaaloplossingen.

iDeal
Met iDeal kunt u uw bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. De kosten voor Ideal zijn 0 euro.

Creditcard
We bieden de mogelijkheid aan om te betalen met Visa, Maestro, Mastercard en American Express. De voordelen van deze betaalmethode voor u als klant zijn bekend. De kosten hiervoor bedragen 3% van het orderbedrag incl verzendkosten.
Wanneer u uw bestelling bij ons afhaalt kunt u betalen met PIN, hier bieden wij nog geen ondersteuning voor creditcards.

PayPal
We bieden de mogelijkheid aan om te betalen met PayPal. De voordelen van deze betaalmethode voor u als klant zijn bekend. De kosten hiervoor bedragen 2% van het orderbedrag incl verzendkosten.

Pinnen
Als u uw producten ophaalt bij de afhaalbalie kunt u betalen met uw pinpas.

Rembours

Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en). Rembourskosten zijn variabel, afhankelijk van de omvang van de zending, maar zullen tussen de 17 en 40 euro bedragen. U ziet de precieze rembourskosten vermeld staan als u uw artikelen in het winkelmandje heeft staan, en kiest voor 'rembours'.
Houdt u er rekening mee dat de PostNL op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.
Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Vooruitbetalen
Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingmail van uw bestelling, instructies voor de betaling.
Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

De gegevens kunt u ook hier vinden.

Kopen op rekening
Heeft u (nog) geen mogelijkheid om op rekening te kopen, We willen dit wel voor u gaan regelen.
Hiervoor vragen wij u de volgende stappen te doorlopen:
Kies voor betaalwijze 'vooruitbetalen' om de order definitief door te voeren.
Vervolgens kunt u uw KVK uittreksel en ordernummer mailen naar [email protected] met de vraag om de order om te zetten naar 'op rekening'

Met deze gegevens zullen wij een bestedingsruimte aanvragen bij onze krediet maatschappij voor uw toekomstige bestellingen.

VVV Giftcards
VVV Giftcard is de nieuwste cadeaukaart uitgegeven door VVV Nederland. Deze cadeaukaart is de makkelijke online variant van de populaire VVV Cadeaubon. De papieren VVV-bon is NIET inwisselbaar bij Azerty.nl

Betalen vanuit België

Vanuit Belgie kunt u uw bestelling direct betalen met MrCash of Direct EBanking. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. Kosten hiervoor bedragen 1,5% van het totale orderbedrag. U kunt ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt het tot 3 werkdagen voordat wij uw betaling ontvangen. Waarna wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen.

Indien u als Belgisch bedrijf een BTW nummer kunt overleggen, is het mogelijk om zonder BTW in te kopen. Zakelijke klanten betalen daardoor in eerste instantie 0% btw en dragen dit in hun thuisland af. In dat geval dient u bij het factuuradres een BTW nummer in te vullen. In de contactgegevens, alsmede in het aflever-en factuuradres dient u dan België aan te geven als land.

Vragen?
Wanneer u vragen heeft over een betaling of betaalwijze, dan kunt u contact opnemen met onze boekhouding of mailen naar [email protected]