• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Laptoptassen

Zoek je naar de klassieker onder de laptoptassen of ga jij voor een stoere backpack waarin jij je laptop altijd goed beschermd bij je draagt? Bij Azerty hebben wij laptoptassen in alle soorten en maten. Van schoudertassen tot aan sleeves in elke prijscategorie.

Er zijn 1003 resultaten gevonden

985-1003 van 1003 resultaten

Er zijn 1003 resultaten gevonden

985-1003 van 1003 resultaten

Laptoptassen bij Azerty

Vroeger was een laptoptas puur functioneel: saai, zwart met een schouderband en al dan niet voorzien van een voorvak. Tegenwoordig zijn laptoptassen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een laptoptas voor dames of heren, bij Azerty heb je de keuze uit een paar honderd laptoptassen, dus er zit er altijd wel eentje tussen die bij jou past.

Als hij op voorraad is en je bestelt je laptoptas op werkdagen voor 23.00 uur, heb je bovendien je laptoptas al de volgende dag in huis.

Een laptop kopen is al een hele investering op zich. Doe jezelf een lol en schaf ook een goede laptoptas aan. Hiermee heb je nog veel langer plezier van je nieuwe laptop. Zeker als je veel reist.

Natuurlijk kun je je laptop ook vervoeren in een andere tas. Maar hoe lang gaat die andere tas dan mee? Een laptop heeft toch al gauw 1 tot 2 kilo op de teller staan. Heb je echt een stevige laptop, dan gaat hij wel door tot 3 kilo. Daarnaast is je laptop een kwetsbaar apparaat.

Een echte laptoptas is ervoor gemaakt om jouw laptop comfortabel te vervoeren. Vaak kun je je laptop bijvoorbeeld ook vastzetten in je laptoptas en kun je andere items in andere vakken plaatsen. Hierdoor krassen je sleutels of pennen bijvoorbeeld niet op je laptop.

Laptoptas merken
Ben je op zoek naar een meer trendy laptoptas? Dat kan. Bij Azerty verkopen we laptoptassen van o.a. HP, Dell, Case Logic en Lenovo. Allemaal merken die de traditionele rechthoek-laptoptas in het assortiment hebben. Maar wat dacht je van een laptoptas die je bijvoorbeeld op je rug draagt?

Ga je veel op de fiets? Kijk dan bijvoorbeeld naar een laptoptas die waterdicht is. Let bij het uitkiezen van je laptoptas erop of de tas bijvoorbeeld gewatteerd is. Zo biedt je tas extra bescherming. Het kan zijn dat je laptoptas dan wat prijziger is, maar je krijgt er ook extra bescherming voor terug.

Laptopsleeve
Misschien heb je al een fijne stevige tas die je wil blijven gebruiken. Kijk dan eens naar een laptopsleeve. Laptopsleeves hebben als voordeel dat ze niet veel wegen, weinig ruimte innemen en daardoor ook makkelijk mee te nemen zijn in een normale tas. Je laptop blijft dan toch goed beschermd. Het nadeel van een laptopsleeve is dat er meestal geen ruimte is voor extra's, zoals je lader of een muis.

De beste laptoptas
De beste laptoptas vind je door de maat van je laptop als uitgangspunt te nemen. Heb jij een 17 inch laptop, kies dan ook voor een laptoptas met het maatje 17 inch. Ga niet voor een maatje groter, want een laptoptas koop je niet op de groei. Je loopt het risico dat je laptop dan een eigen leven gaat leiden in je laptoptas en dat wil je niet.

 

loader
Bezig met laden...